Sálovky Joma Cancha

Sálovky Joma Cancha pro vynikající přilnavost a maximální kontakt s míčem

Nová indoorová fotbalová obuv Joma přichází s jasným cílem -> Zvládnout aktuální futsal. Nové inspirace a potřeby vyhoví nejvyšším požadavkům hráčů.Přijďte s námi objevit něco více o jedné z nejlehčích bot na trhu, to jsou nové Joma Cancha.

Technologie Joma Cancha

Prvním bodem, který musíme zdůraznit, je jejich materiál. Na rozdíl od bot Joma Top Flex, vyrobené z přírodní kůže, tentokrát s botou Joma Cancha pozorujeme, jak se značka rozhodne instalovat velmi měkkou a přizpůsobivou syntetickou kůži, která zajišťuje dokonalý kontakt s míčem. Tato bota nám připomene, že máme před sebou botu klasického střihu. Špička má tradiční výztužnou zónu ve formě švů, něco, co se děje po celá desetiletí ve všech druzích sportu. Joma se díky svým zkušenostem se vyhýbá klasice, s malým syntetickým materiálem ulpívajícím na pokožce, ve formě tepelného utěsnění v oblasti špičky.

Podrážka

Materiál, který brázdí podrážku, se nazývá Flexagon , také připevněný v celé mezipodešvi. Ačkoli se jedná o fylonovou bázi, Flexagon poskytuje poněkud větší reaktivitu. Proto můžeme jako odkaz zahrnout i ty nejzkušenější hráče futsalu, protože s Flexagonem máme za následek, že všechny dopady a otřesy, které na hřišti dostáváme, jsou rozloženy homogenně v celé podrážce.

Omlouváme se za nepříjemnosti.

Najděte znovu to, co hledáte