• 3% sleva u platby převodem
Badmintonové míčky Stepanek Nylon Edition (6ks)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Badmintonové míčky Stepanek Nylon Edition (6ks)

Badmintonové míčky Stepanek Nylon Edition (6ks) potěší především všechny rekreační a amatérské hráče. Nezáleží, jestli si chodíte zahrát pravidelně s kamarády do haly, nebo hrajete jen občas rekreačně na chalupě. Tyhle míče mají skvělé letové vlastnosti a především výbornou odolnost. Míčky dodáváme v tubě po 6 kusech.

269 Kč (s DPH) 222 Kč (bez DPH)
block dočasně vyprodáno
Objednejte zboží v pracovní dny do 12:00 a expedujeme stejný den
Skladem na prodejně v Ostravě připraveno k odběru
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Vlastnosti:

  • vynikající odolnost a výdrž
  • výborný míč pro trénink a rekreační hru
  • hlavička z portugalského korku
  • žlutá barva pro lepší viditelnost

Parametry:

  • Dodává se v dóze po 6 kusech
  • Míčky jsou středně rychlé (modrý proužek)
  • Design míčků vytvořen v České republice

Plastové badmintonové míčky Stepanek Sport Nylon jsou určeny pro hráče všech kategorií a jsou vhodné pro rekreační hru. Uplatnění najdou také na tréninku a při nácviku techniky mírně pokročilých hráčů.

Stepanek Sport Nylon jsou míčky s měkkým a flexibilním košíčkem, který zajišťuje dlouhou životnost a menší lámavost umělých per. Ty jsou navíc speciálně zavrtány do hlavičky z portugalského korku, aby byl garantován ideální odpal, let po optimální trajektorii a rychlé natočení do správného směru. Plastové míčky Stepanek Sport se svými letovými vlastnostmi a dráhou letu téměř blíží míčkům péřovým.

Míčky jsou vyrobeny v zářivě žluté barvě. Jsou výraznější a lépe vyniknou při hře v jednolitě vymalované hale i venku proti modré obloze.

STP260196
8594192260196

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product