• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Balanční podložka SEDCO CX-GB154 58 cm balance ball s madly
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Balanční podložka SEDCO CX-GB154 58 cm balance ball s madly

1 772 Kč (s DPH) 1 464 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Balanční podložka SEDCO CX-GB1540 DOME BALL
Univerzální balanční podložka na cvičení s minihrou na spodní straně konstrukce. Podložka může být používána dvojím způsobem - měkkou částí nahoru nebo dolů. To vše nabízí širokou škálu balančních cviků při fitness tréninku i při rekonvalescenci. Balanční podložka přispívá k rozvoji koordinace pohybu a schopnosti udržet rovnováhu. Při opakovaném používání posiluje svalové partie uložené v hlubších vrstvách, které se velmi obtížně procvičují.

Prováděním běžných cviků jako jsou kliky, dřepy či různé vzpory zapojíte i hluboký stabilizační systém a zlepšíte tak držení těla. Toto dynamické cvičení na balanční podložce efektivně pomáhá při odstraňování bolesti zad i kloubů a dochází při něm ke zpevnění postavy. Dva odnímatelné expandéry s pohodlnými pěnovými madly, které jsou součástí balení, dále rozšiřují možnosti cvičení nebo vám pomohou při udržování rovnováhy. Povrch balanční podložky má ergonomické rysy zlepšující celkové prokrvení končetin a cirkulaci krve. Upouštěním a napouštěním vzduchu lze regulovat obtížnost cvičení, takže je podložka vhodná pro začátečníky i pokročilé.
Na spodní straně míče najdete také dodatečnou minihru, která Vás zabaví při cvičení a posilování pro Vás bude mnohem snažší a zábavnější.

Technický popis:
- Výrobce: Sedco
- Pomůcka určena k posilování i tréninku stability a koordinace

- Dvě snadno odnímatelná ergonomická madla
- Snadná změna obtížnosti cvičení (upustíte či připustíte vzduch)
- Na spodní straně podložky je minihra - bludiště
- Materiál: měkká část z PVC, tvrdá nosná plocha z tvrzeného plastu
- Ergonomicky tvarované rysy povrchu balanční podložky
- Průměr: 58 cm

- Hmotnost: 5,3 kg
- Nosnost: 120 kg

GB1540
38 ks
8595096655408

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product