• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Balanční podložka SU BALL EXTRA vroubkovaná 63cm SEDCO
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Balanční podložka SU BALL EXTRA vroubkovaná 63cm SEDCO

1 475 Kč (s DPH) 1 219 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Balanční podložka SU BALL EXTRA 63cm SEDCO 
Balanční podložka SU 63cm přispívá k rozvoji koordinace pohybu a k aktivizaci a posílení stabilizačních svalových partií uložených v hlubších vrstvách, které se jinak velmi obtížně procvičují. Cvičení napomáhá k odstranění stresu, svalového napětí a nerovnováhy. Metoda balančního cvičení pomáhá při odstraňování bolestí zad a kloubů a pomáhá zpevňovat postavu. Ergonomické vroubky na povrchu podložky napomáhají lepšímu prokrvení chodidel.

Pomocí dvou pružných madel u balanční podložky snadno procvičíte svaly horních i dolních končetin. Upuštěním tlaku pak lze upravovat obtížnost cvičení. Při posilování a cvičení se zapojuje více svalových skupin a využivá se pouze vlastní váha. Cvičení na balanční podložce nabízí velkou variabilitu cviků a možnosti kombinace cvičení například s overbalem nebo gumou. Jednokomorová vzduchová podložka vyrobeno z vysoce odolných materiálů, upravení obtížnosti upuštěním tlaku hustící ventil pro dohuštění protiskluzová úprava, 2 přídavná madla umožňující maximální variabilitu cviků.

Součástí balení pumpa na nafouknutí vyrobeno ze zdravotně nezávadných materiálů.

Technický popis:
- průměr: 63 cm včetně rámu

- Vroubky pro lepší prokrvení chodidel
- nosnost 150 kg

- výška 22 cm
- součástí balení jsou madla
- hmotnost: 5,8kg
- barva: modrá

Výhody cvičení:
Vytvaruje a zeštíhluje nohy odstraníte přebytečný tělesný tuk dochází ke zpevňování postavy a držení těla zlepšíte držení těla přispívá k rozvoji koordinace pohybu cvičením dochází k posílení stabilizačních svalových partií cvičení napomáhá odstraňovat stres, svalové napětí a nerovnováhu pomáhá při odstraňování bolesti zad a kloubů využití vlastní váhy.

0767V
60 ks

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product