• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Běžky Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K MEDIUM 2023/24
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-195 Kč

Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K MEDIUM 2023/24

  • 191
  • 186
  • 176
  • 171
19 295 Kč (s DPH) 19 490 Kč - 195 Kč 15 946 Kč (bez DPH)

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 19 295 Kč

check skladem
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Podrobný popis produktu:


Tyto univerzální lyže jsou určeny pro profesionální lyžaře a milovníky vína a kombinují špičkovou technologii a vynikající zpracování, které zvýší váš výkon na svahu. Díky svému elegantnímu designu a bezkonkurenční funkčnosti mění tyto lyže svět zimních sportů.

Vlastnosti produktu: - Sjezdové lyže s dlouhým životním cyklem, které se vyznačují vysokou odolností proti pádu, jsou vhodné pro každodenní lyžování:


- 3D Base Cold: Inovativní technologie 3D Base Cold zajišťuje optimální lyžařské vlastnosti i v obtížných podmínkách, takže můžete lyžovat na sněhu bez námahy.
- Precision Flex Cut: Konstrukce Precision Flex Cut zajišťuje zvýšenou stabilitu a kontrolu, což umožňuje přesné zatáčení a rychlou akceleraci v jakémkoli terénu.
- Jádro Air Core HM Carbon: Jádro Air Core HM Carbon je neuvěřitelně lehké a extrémně pevné, což zajišťuje maximální přenos energie a odezvu při každém kroku.
- Speed Grinding: Pokročilá konstrukce Speed Grinding snižuje tření a zlepšuje skluz, což umožňuje vyšší rychlost a plynulejší pohyby.
- Skluznice World Cup Pro Base: Skluznice World Cup Pro Base poskytuje výjimečný výkon a odolnost, takže jsou tyto lyže ideální pro závodní sportovce i nadšené lyžaře.

Specifikace produktu: Sjezdové lyže jsou vybaveny speciálním systémem, který umožňuje rychlé a pohodlné lyžování:


- Délka: 61K Medium
- Konstrukce: Precision Flex Cut
- Vzdušné jádro: HM Carbon
- Skluznice: Speed Grinding se skluznicí World Cup Pro Base
- Vázání: Není součástí balení - kompatibilní s vázáními NNN, Prolink a Turnamic.
- Hmotnost: Lehká konstrukce pro snadnou manipulaci

Představte si produkt:


Představte si, že na lyžích Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K MEDIUM 2023/24 lyžujete bez námahy na třpytivém sněhu, zatímco kolem vás proudí studený vzduch a vy překonáváte své limity. Pociťte vzrušení z rychlosti, když bez námahy manévrujete ostrými oblouky a lyže reagují na každý povel. Zažijte svobodu a vzrušení, které přináší zvládnutí umění skate lyžování, poháněné bezkonkurenčním výkonem těchto skate lyží.

Výhody výrobku pro lyžaře:


- Lyže SPEEDMAX 3D SKATE 61K MEDIUM 2023/24 jsou navrženy tak, aby maximalizovaly vaši rychlost a umožnily vám dosáhnout nové úrovně výkonu na svahu. Zažijte příval adrenalinu, když bez námahy překonáte své soupeře.
- Vynikající kontrola: Díky konstrukci Precision Flex Cut a jádru Air Core HM Carbon poskytují tyto lyže výjimečnou stabilitu a kontrolu. Mějte jistotu, že zvládnete náročný terén a snadno provedete přesné oblouky.
- Vylepšený skluz: Užijte si bruslení bez námahy a méně úsilí potřebného k pohybu vpřed.
- Vyrobeno tak, aby vydrželo: Tyto lyže jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů a za použití nejnovějších technologií, aby vydržely náročné podmínky důsledného lyžování a častého používání. Investujte do páru lyží, které vám budou dobře sloužit po mnoho let.
- Všestrannost: Ať už jste profesionální závodník, nebo rekreační lyžař, lyže SPEEDMAX 3D SKATE 61K MEDIUM 2023/24 jsou vhodné pro všechny úrovně dovedností. Posuňte své hranice a objevte nové možnosti s lyžemi, které přispějí k vašim potřebám.

Produkt je vhodný pro:


- Profesionální lyžaře, kteří od lyžařského vybavení očekávají vynikající výsledky na sjezdovkách.
- Nadšené lyžaře, kteří touží po vzrušení z rychlosti a chtějí na svahu posouvat své hranice.
- Rekreační lyžaře, kteří chtějí vysoce výkonné vybavení pro zlepšení svých lyžařských výkonů.
- Jednotlivci, kteří ocenípřesnost, kontrola a trvanlivost lyžařského vybavení.
- Lyžaři, kteří dávají přednost inovacím a nejmodernějším technologiím při výběru vybavení.

5 důvodů, proč si koupit lyže Fischer SPEEDMAX 3D SKATE 61K MEDIUM 2023/24:
- Vyzkoušejte lyže, které jsou navrženy tak, aby maximalizovaly vaše vítězství na svahu.
- Zažijte bezkonkurenční kontrolu a stabilitu, která vám umožní s jistotou zvládnout jakýkoli terén.
- Vychutnejte si jízdu bez námahy a známé tření, které vede k plynulejším pohybům a vyšší rychlosti.
- Investujte do odolného výrobku s dlouhou životností, který vám zajistí pohodlí při vašich lyžařských dobrodružstvích.
- Ať už jste profesionální závodník, nebo rekreační lyžař, tyto lyže přispějí k vaší úrovni dovedností a stylu lyžování.

Lyže Speedmax 3D Skate 61K jsou určeny pro použití v měkkém sněhu. Mají oddělenou patku a skluznici pro zvýšení rychlosti na mělkých tratích. Jsou vyrobeny se všemi klíčovými vlastnostmi Speedmax včetně voskování stran pro snížení tření a Cold Base Bonding, což je proces, při kterém se skluznice nanáší bez tepla nebo tlaku pro optimální absorpci a zabarvení vosku. Tento model nese označení Fischer RACE CODE, které potvrzuje, že lyže jsou vyrobeny podle standardů Světového poháru.
23BE-N05522*191
10 ks
9002972757181
Sezóna
2023

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product