• 3% sleva u platby převodem
BRANKÁŘSKÝ DRES VOLNÝ ČERNÝ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FAT PIPE BRANKÁŘSKÝ DRES VOLNÝ ČERNÝ

  • 150 cm
2 001 Kč (s DPH) 1 654 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

FAT PIPE BRANKÁŘSKÝ DRES VOLNÝ ČERNÝ: Nejlepší volba pro brankáře všech úrovní



Popis produktu:


Fat Pipe Brankářský dres volný černý je profesionální sportovní oblečení navržené speciálně pro brankáře. S jeho inovativním designem a vysokou kvalitou materiálů se jedná o nejlepší volbu pro brankáře všech úrovní. Tento dres vám poskytne optimální pohodlí, ochranu a svobodu pohybu, abyste mohli dosáhnout svého maximálního výkonu na hřišti.

Vlastnosti produktu:


- Kvalitní materiály: Tento brankářský dres je vyroben z vysoce kvalitního a prodyšného materiálu, který vám zajistí komfortní nošení i při nejnáročnějších trénincích a zápasech.
- Volný střih: Dres je navržen tak, aby poskytoval dostatek volnosti pohybu a neomezoval brankáře při jeho činnosti na hřišti.
- Ochrana: Dres je vybaven speciálními polstrováními na klíčových místech, které chrání brankáře před nárazy a zraněními.
- Stylový design: Černá barva dresu ve spojení s moderním designem vytváří sofistikovaný a profesionální vzhled.

Představte si produkt:


Představte si, že jste brankářem svého týmu. Stojíte na svém místě, připraveni čelit útokům soupeře. Vaším cílem je zachytit každý míč a udržet svůj tým vedení. S Fat Pipe Brankářským dres volným černým na sobě se cítíte neomylně. Jeho pohodlný střih a kvalitní materiály vám poskytují svobodu pohybu, abyste mohli rychle reagovat na každý střelecký pokus protihráčů. Navíc, díky jeho stylovému designu, vypadáte skvěle na hřišti.

Výhody produktu:


- Nejvyšší kvalita: Fat Pipe je značka, která je známá svými vysokými standardy kvality. S tímto brankářským dresem si můžete být jisti, že dostanete nejlepší možné sportovní oblečení.
- Komfort a svoboda: Díky volnému střihu a prodyšnému materiálu se budete cítit pohodlně i v nejnáročnějších situacích na hřišti.
- Ochrana: Speciální polstrování chrání klíčová místa před nárazy a zraněními, abyste mohli hrát bez obav.
- Stylový vzhled: S tímto černým brankářským dresem budete vypadat profesionálně a sebevědomě na každém zápase.

Produkt je vhodný pro:


Fat Pipe Brankářský dres volný černý je vhodný pro brankáře všech úrovní, od začátečníků až po profesionály. Jeho kvalita, pohodlí a ochrana z něj dělají nejlepší volbu pro každého brankáře, který chce dosáhnout svého maximálního výkonu na hřišti.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a pořiďte si Fat Pipe Brankářský dres volný černý ještě dnes! S tímto dresem se stanete nepřemožitelnou brankářskou silou na kterémkoli hřišti.
120102-011
1 ks
6418712009701
Materiál
Polyester
Barva
černá, oranžová
Velikost
150 cm, XS-XXL

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product