• 3% sleva u platby převodem
VIC - GK - SHIRT
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalový brankářský dres FAT PIPE VIC - GK - SHIRT

  • S
  • 150 cm
  • XS
2 001 Kč (s DPH) 1 654 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Skvělý brankářský dres pro profesionální florbalové zápasy - FAT PIPE VIC - GK - SHIRT



Popis produktu:


Tento brankářský dres je navržen speciálně pro váš florbalový výkon na nejvyšší úrovni. S jeho moderním designem a kvalitními materiály vám poskytne pohodlí a výkon, který potřebujete k dosažení vašeho nejlepšího výkonu. Florbalový brankářský dres FAT PIPE VIC - GK - SHIRT je vyroben z odolného a prodyšného materiálu, který vám umožní pohyb bez omezení a zároveň vám poskytne maximální ochranu před nárazy míčku. Díky svému výjimečnému designu s logem FAT PIPE na hrudi budete vypadat jako profesionál a zaujmete všechny okolo sebe.

Vlastnosti produktu:


- Vysoce kvalitní materiál zaručuje dlouhou životnost dresu
- Odolný proti oděru a vysokému namáhání
- Prodyšný materiál zajišťuje pohodlí a odvádí vlhkost pryč od těla
- Výjimečný design s logem FAT PIPE na hrudi
- Lehký a pohodlný na nošení
- Univerzální velikost pro pohodlné nošení

Představte si produkt:


Představte si, že jste na florbalovém hřišti a jste brankářem, který doslova září. S Florbalovým brankářským dresem FAT PIPE VIC - GK - SHIRT budete vypadat nejen profesionálně, ale také budete mít nejlepší výkon na hřišti. Jeho kvalitní materiál vám poskytne pohodlí a volnost pohybu, kterou potřebujete k tomu, abyste se mohli soustředit pouze na zápas. S tímto dresem budete mít důvěru ve své schopnosti a budete mít pocit, že jste nezranitelní. Vaši soupeři budou závidět váš styl a ostatní hráči v týmu vás budou obdivovat. Představte si, jak dosáhnete svého nejlepšího výkonu a stáváte se neodolatelným brankářem ve světě florbalu.

Výhody produktu:


- Profesionální design s logem FAT PIPE pro skvělý vzhled
- Kvalitní materiál zajišťuje pohodlí a ochranu před nárazy míčku
- Prodyšný materiál odvádí vlhkost pryč od těla
- Odolný proti oděru a vysokému namáhání
- Univerzální velikost pro pohodlné nošení
- Zvyšuje vaši důvěru ve vlastní schopnosti

Produkt je vhodný pro:


Florbalový brankářský dres FAT PIPE VIC - GK - SHIRT je ideální pro profesionální florbalové brankáře, kteří chtějí dosáhnout svého nejlepšího výkonu. Jeho vlastnosti a design ho činí perfektní volbou pro každého, kdo se věnuje tomuto sportu a chce vypadat skvěle na hřišti. Bez ohledu na to, jestli jste začátečník nebo zkušený hráč, tento brankářský dres vám poskytne přesně to, co potřebujete k tomu, abyste byli na hřišti neodolatelní.

Nečekejte a přidejte se k profesionálům s Florbalovým brankářským dresem FAT PIPE VIC - GK - SHIRT a získejte ten nejlepší výkon na hřišti!
122113-01-150
2 ks
6418712020492
Materiál
polyester + elastan
Barva
černá
Velikost
150 cm, XS-XXL

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product