• 3% sleva u platby převodem
Bunda Halti Hetta M Dx
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-3 025 Kč

Bunda Halti Hetta M Dx

  • XS
  • černá
2 965 Kč (s DPH) 5 990 Kč - 3 025 Kč 2 450 Kč (bez DPH)

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 2 965 Kč

check skladem
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Pánská softshellová bunda Hetta Dx je ideální volbou pro outdoorové nadšence! Bunda Hetta má všechny potřebné technické vlastnosti pro celoroční použití - stačí přidat střední vrstvu pro extra teplo a jste připraveni i na chladnější a náročnější povětrnostní podmínky. Bunda Hetta je odolná díky silnému materiálu ripstop. Tato bunda má prodyšný, větruodolný a voděodolný materiál DrymaxX Ultimate, na který si déšť ani vítr nepřijdou. Prodyšná vnitřní podšívka Active Dry odvádí vlhkost efektivně pryč od vaší pokožky a společně s odvětráváním podpaží na zip se o péči o vlhkost výborně stará a udržuje vás v pohodlí.Bunda Hetta je ekologickým výrobkem společnosti Halti, protože byla vyrobena z recyklovaného polyesteru (50%). Hetta je lehká, plně nepromokavá a větruvzdorná bunda, která dobře funguje i v náročných povětrnostních podmínkách. Hetta je vynikající volbou pro outdoorové aktivity, jednodenní výlety a delší túry, kdykoli potřebujete ochranu před deštěm a větrem.

podlepené švy
pevná, nastavitelná kapuce
voděodolný přední zip
hrudník a kapsy na ruce s voděodpudivými zipy
větrání na zip
vnitřní kapsa na zip
nastavitelný lem
manžety
reflexní detailyMateriál: DrymaxX Ultimate 3x3 Ripstop Pro ECO RECYVodní sloupec: 16 500 mmProdyšnost: 15 500 g/m2/24hMateriál: 50 % Recy PES / 50 % PES
21TXH-064-0371-P99*XS
10 ks
6438361845802
Sezóna
2021

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product