Hodnocení obchodu ŽijemeSportem.cz

Po úspěšném vytvoření objednávky v našem obchodě obdrží zákazník za 10 dní e-mailem dotazník, ve kterém může ohodnotit náš obchod a zboží (hodnocení a popis zboží samotnými zákazníky ocení další nakupující - například Balanční podložka bosa - míč balance step 500).

Níže si také můžete přečíst recenze našich skutečných zákazníků, kteří u nás nakoupili.

Díky kladným hodnocením a spokojenosti našich zákazníků jsme získali prestižní certifikát Ověřeno zákazníky a Garanci nákupu bez obav!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu ZIJEMESPORTEM.CZGarance nákupu - ověřené hodnocení obchodu ZIJEMESPORTEM.CZ
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ


22.06.2017

50%
50% dodací lhůta
60% přehlednost obchodu
40% kvalita komunikace

Byl to první nákup u obchodu....

Pro:

  • Rychlost dodání zboží.

Proti:

  • Komunikace po dodání zboží, mněl jsem nějaké připomínky,ale na to nikdo žádným způsobem nereagoval! Šlo o hru kroket pro 6 hráčů a bohužel barvy neodpovídaly pro 6 hráčů. Musel jsem si je narychlo opravit,aby souhlasily tyčky,koule s kolíkama! Byl to dárek,tak to na poslední chvíli nešlo jinak,než jsem si je musel přemalovat! A reakce na toto upozornění z obchodu žádná!Co by chtěl člověk od zboží z číny?
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ

BLANKA
22.06.2017

100%
100% dodací lhůta
100% kvalita přepravy
100% přehlednost obchodu
100% kvalita komunikace

byla jsem spokojená jak s obchodem tak s vybraným zbožím
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ

vlastaparavl
22.06.2017

100%
70% dodací lhůta
90% kvalita přepravy
90% přehlednost obchodu
100% kvalita komunikace

vše v pořadku.děkuji
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ


20.06.2017

100%
100% dodací lhůta
100% kvalita přepravy
100% přehlednost obchodu
100% kvalita komunikace

Doporucuji

Pro:

  • Cena rychlost odeslání
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ


19.06.2017

50%
30% dodací lhůta
90% kvalita přepravy
80% přehlednost obchodu
60% kvalita komunikace

Proti:

  • Doba dodani byla na strankach uvedena za dva dny, zbozi ovsem dorazilo az za 6 dni a na muj email obchod nereagoval
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ

standa50
19.06.2017

100%
100% dodací lhůta
100% kvalita přepravy
100% přehlednost obchodu
100% kvalita komunikace

mohu jen doporučit

Pro:

  • nejnižší cena přehlednost obchodu spolehlivost

Proti:

  • nevím o žádných
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ

Blanka
15.06.2017

90%
100% dodací lhůta
100% kvalita přepravy
90% přehlednost obchodu
100% kvalita komunikace

super

Pro:

  • rychlost a kvalita za dobrou cenu

Proti:

  • nema
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ

dostal
14.06.2017

50%
100% dodací lhůta
10% kvalita přepravy
100% přehlednost obchodu
70% kvalita komunikace

Pro:

  • rozmanitost nabídky krátká dodací doba

Proti:

  • zatím jsem na žádnou slabinu nenarazil matraci jsem dostal poškozenou poslal jsem ji na reklamaci zatím čekám na reakci obchodu dokud se obchod nevyjádří nemohu podat žádné reference
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ

Vladka
12.06.2017

100%
100% dodací lhůta
100% přehlednost obchodu
100% kvalita komunikace

Rychle jednani
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ

Helča 1
12.06.2017

100%
100% dodací lhůta
100% kvalita přepravy
100% přehlednost obchodu
100% kvalita komunikace

nevím

Pro:

  • objednala jsem si venkovní bazén, po postavení a napuštění vody jsem zjistila, že je v něm malá dirka, takže jsem ji rychle zalepila vteřinovým lepidlem a přiloženou záplatou.Nevím, jak to mohlo projít kontrolou.... Je možná nějaká sleva?

Proti:

  • nevím
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ


12.06.2017

80%
70% dodací lhůta
10% kvalita přepravy
90% přehlednost obchodu
80% kvalita komunikace

Proti:

  • Obchod mi poslal email, že objednávka byla přijata, za týden mi přišel email, že se objednávka vyřizuje a ten samý den mi zboží dorazilo, bez aviza, že bylo zboží expedováno a dopravce Geis mi taky nedal vědět, že zboží bude ten den doručovat. Jelikož zboží bylo na dobírku, neměla jsem nachystané peníze a chvíli trvalo než jsem je sehnala a pan řidič byl opravdu nepříjemný na naši recepční.
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ

hajcinp
12.06.2017

100%
100% dodací lhůta
100% kvalita přepravy
90% přehlednost obchodu
100% kvalita komunikace

jen doporučuji

Pro:

  • Dobra cena

Proti:

  • žadné
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ


12.06.2017

0%
100% dodací lhůta
90% kvalita přepravy
70% přehlednost obchodu
70% kvalita komunikace

Rychlé vyřízení objednávky, zboží odpovídající mé představě. rychlé i doručení.
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ


09.06.2017

90%
100% dodací lhůta
100% kvalita přepravy
90% přehlednost obchodu
100% kvalita komunikace

Rozumné ceny.Jen bych příště uvítala nejenom anglický,ale i český návod.Jinak spokojenost.Děkuji
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ


09.06.2017

100%
100% dodací lhůta
100% kvalita přepravy
100% přehlednost obchodu
100% kvalita komunikace

Spokojenost

Pro:

  • Rychlé dodání

Proti:

  • Nemá
Ověřený zákazník ZIJEMESPORTEM.CZ

Lucinka
06.06.2017

100%
100% dodací lhůta
100% kvalita přepravy
90% přehlednost obchodu
100% kvalita komunikace

Zboží bylo dodáno v dohodnuté době.Obchod komunikoval. Doporučuji