• 3% sleva u platby převodem
Tréninková síť pro odpal a nadhoz MERCO Screen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Tréninková síť pro odpal a nadhoz MERCO Screen

Tréninková síť pro odpal a nadhoz MERCO Screen je tréninková pomůcka pro baseball a softball, odolná skládací konstrukce, dodávaná včetně praktické tašky. Sestavená konstrukce: 220 x 220 x 110 cm.

2 342 Kč (s DPH) 2 465 Kč -5% 1 935 Kč (bez DPH)

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 2 342 Kč

block dočasně vyprodáno
Objednejte zboží v pracovní dny do 12:00 a expedujeme stejný den
Skladem na prodejně v Ostravě připraveno k odběru
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Tréninková síť pro odpal a nadhoz MERCO Screen je praktická tréninková síť pro všechny baseballisty a softballisty, jejichž cílem je pravidelně a tvrdě trénovat pro dosažení nejvyšší herní úrovně. Tréninková síť pro odpal a nadhoz Merco Screen se skládá z železné trubkové (průměr 2,5 cm) základny, rámu - ten tvoří dvě vertikální tyče (průměr 1,4 cm) z flexibilního sklolaminátu, z odolné polyesterové sítě, jenž je doplněna přídavným terčem v podobě bílého obdelníku (52 x 44 cm) pro vyznačení strike zóny a součástí balení jsou i čtyři ocelové “U“ kotvy pro dokonalou fixaci za všech herních i povětrnostních situacích při venkovním využití. Jedinečný design sklolaminátového rámu ve tvaru luku umožňuje jeho vysokou pružnost a odolnost a celá konstrukce pak nabízí vyváženou kombinaci pevnosti a nízké hmotnosti (5 kg). Sestavení této konstrukce (Š: 220 cm x V: 220 cm x H: 110 cm) je navíc velice jednoduché, rychlé (maximálně 2 minuty) a ve všech krocích se obejdete bez jakéhokoliv nářadí. Kvalitní a cenově příznivý tréninkový systém pro trénink nadhozu a odpalu Merco Screen usnadní výkonnostní růst všem uživatelům nejen účelnějším způsobem tréninku, ale především svou trvanlivostí a možností nepřetržitého využití. Kdekoliv i kdykoliv.

8591792334685
8591792334685

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product