• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
SALMING Goalie Pants SR Black
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

SALMING Goalie Pants SR Black

  • M
  • XL
  • L
4 999 Kč (s DPH) 4 131 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Profesionální brankařské kalhoty Salming Goalie Pants v seniorských velikostech. Kalhoty mají předtvarovaná kolena vyztužená odolnou nylonovou tkaninou, pásek pro upevnění kolem pasu , flexibilní látku v rozkroku a síťované panely na zadní straně kolen pro maximální pohodlí a prodyšnost.

Tyto kalhoty mají předtvarovaná kolena vyztužená odolnou nylonovou tkaninou pro zvýšení odolnosti a ochrany. Mají dvoudílnou konstrukci v pase, která umožňuje kalhoty nastavit a utáhnout pomocí pásků na suchý zip a pásku s přezkou. To zajišťuje dokonalé padnutí a udržuje kalhoty bezpečně na místě po celou dobu hry. Pro optimální volnost pohybu a maximální pohodlí je oblast třísel vyrobena z pružného a prodyšného síťovaného materiálu. Kalhoty mají také ventilační síťované panely v zadní části kolen pro lepší prodyšnost a pohodlí. V zadní části manžet nohavic je navíc zip pro snadné oblékání a svlékání. Další výhodou těchto brankářských kalhot je odnímatelné polstrování v zadní části. To umožňuje přizpůsobit úroveň ochrany podle vašich potřeb a preferencí. S brankářskými kalhotami Salming Goalie Pant SR se můžete spolehnout na spolehlivé a funkční brankářské kalhoty, které poskytují optimální ochranu, pohodlí a flexibilitu, abyste během zápasů podávali co nejlepší výkony.

Klíčové vlastnosti:

  • předem tvarovaná kolena vyztužená odolnou nylonovou tkaninou
  • dvoudílná konstrukce pasu pro nastavitelné a bezpečné uchycení
  • elastický a prodyšný síťovaný materiál v oblasti třísel pro volnost pohybu a pohodlí
  • větrací panely ze síťoviny v zadní části kolen pro lepší prodyšnost
  • odnímatelné polstrování v zadní části pro přizpůsobitelnou ochranu
23F_5-1141537-0101-L
28 ks
7333049158573
Kolekce
2023/24

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product