• 3% sleva u platby převodem
KULICH CENIT
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FAT PIPE KULICH CENIT

  • šedá
618 Kč (s DPH) 511 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Revoluční hokejová hůlka FAT PIPE KULICH CENIT: Proč ji potřebujete až teď?



Popis produktu:


FAT PIPE KULICH CENIT je hokejová hůlka, která změní váš hokejový zážitek. S využitím nejnovějších technologií a inovativního designu přináší tato hůlka výjimečnou kombinaci síly, přesnosti a kontroly. Její konstrukce je pečlivě navržena tak, aby vám poskytla nejlepší výkon na ledě.

Vlastnosti produktu:


- Unikátní design a ergonomický tvar pro maximální přesnost a kontrolu při hře.
- Vysoce odolný materiál zajišťující dlouhou životnost hůlky.
- Speciálně vyvinutý grip pro pohodlné uchopení a pevné držení hůlky.
- Inovativní technologie pro zvýšení účinnosti a síly střelby.

Představte si produkt:


Představte si, jak by vaše hokejové dovednosti vzkvétaly s FAT PIPE KULICH CENIT. S touto hůlkou se stanete nepřemožitelným na ledě. Díky jejímu jedinečnému designu a ergonomickému tvaru budete mít absolutní kontrolu nad pukem. Vaše střely budou přesné a silné, vaše přihrávky přesné a přesné. Tato hůlka je vaší bránou k úspěchu na hokejovém hřišti.

Výhody produktu:


- Zvýšení výkonu: FAT PIPE KULICH CENIT vám umožní dosáhnout nejvyšší úrovně výkonu na ledě. S její pomocí budete mít přesnost a kontrolu nad pukem, kterou jste si vždy přál. Vaše hra se zlepší a vy budete hrát na úplně nové úrovni.
- Vysoká kvalita: Hůlka je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, které zajišťují její dlouhou životnost. Můžete se spolehnout na to, že vás hůlka nezklame ani po mnoha náročných zápasech.
- Komfortní design: Ergonomický tvar a speciálně vyvinutý grip zaručují pohodlné uchopení a pevné držení hůlky. Budete se cítit pohodlně a jistě na ledě.

Produkt je vhodný pro:


FAT PIPE KULICH CENIT je vhodná pro všechny hokejové hráče, kteří chtějí dosáhnout maximálního výkonu. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo profesionál, tato hůlka vám pomůže zlepšit vaše dovednosti a přinést vaši hru na vyšší úroveň. Užijte si zápas s FAT PIPE KULICH CENIT a staňte se nejlepším hráčem na ledě.

Nyní je ten správný čas investovat do svého hokejového výkonu. S FAT PIPE KULICH CENIT se stane váš hokejový sen skutečností. Nechte se unést jejím revolučním designem a výkonností. Objednejte si svou FAT PIPE KULICH CENIT ještě dnes a staňte se mistrem na ledě!
3516/SED
9 ks
6418712012817
Materiál
akrylové vlákno
Barva
šedá
Velikost
OSFA - univerzální

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product