• 3% sleva u platby převodem
ČEPEL JAB PPB BURNED ORANGE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalová čepel FAT PIPE JAB PPB BURNED ORANGE

  • levá
  • pravá
727 Kč (s DPH) 601 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová čepel FAT PIPE JAB PPB BURNED ORANGE - Perfektní volba pro váš florbalový zážitek



Popis produktu:


Tato florbalová čepel FAT PIPE JAB PPB BURNED ORANGE je skvělou volbou pro všechny florbalové nadšence, kteří hledají dokonalou kombinaci kvality, výkonu a stylového designu. S touto čepelí se stanete nepřehlédnutelným hráčem na hřišti a zároveň si užijete maximální kontrolu a sílu ve svých úderech.

Vlastnosti produktu:


- Kvalitní materiál: Čepel je vyrobena z odolného a lehkého materiálu, který zajišťuje dlouhou životnost a snadnou manipulaci.
- Perfektní tvar: Díky ergonomickému tvaru čepele se vám bude velmi pohodlně držet v ruce a umožní vám přesné a přesné údery.
- Výkonnostní technologie: Čepel je vybavena speciálními technologiemi, které zvyšují tuhost a stabilitu, což vám umožní dosáhnout maximálního výkonu na hřišti.
- Stylový design: Čepel ve výrazném oranžovém provedení vás bude odlišovat od ostatních hráčů a přidá vám sebevědomí na hřišti.

Představte si produkt:


Představte si, jak se s touto florbalovou čepelí stáváte nejvýraznějším hráčem na hřišti. Vaše údery jsou precizní a silné, ať už jste na obraně nebo na útoku. Díky ergonomickému tvaru čepele se vám snadno drží v ruce a vy si užíváte každý okamžik na hřišti. Stylový design vás odlišuje od ostatních hráčů a přidává vám na sebevědomí. Představte si, jak se vám veškerá pozornost soustředí na vás, když se chopíte této vysoce kvalitní čepele.

Výhody produktu:


- Vysoká kvalita: Florbalová čepel FAT PIPE JAB PPB BURNED ORANGE je vyrobena z odolného materiálu, který zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivý výkon.
- Precizní údery: Ergonomický tvar a výkonnostní technologie čepele umožňují přesné a silné údery.
- Stylový design: Výrazná oranžová barva vás odlišuje od ostatních hráčů a přidává vám na sebevědomí.
- Snadná manipulace: Lehký materiál čepele umožňuje snadnou manipulaci a pohodlné držení v ruce.

Produkt je vhodný pro:


Florbalová čepel FAT PIPE JAB PPB BURNED ORANGE je vhodná pro všechny florbalové hráče, kteří chtějí dosáhnout maximálního výkonu a zároveň vypadat stylově na hřišti. Bez ohledu na váš herní styl a úroveň zkušeností, tato čepel vám poskytne všechny potřebné vlastnosti pro úspěšnou hru.

Nechte se unést vášní pro florbal a vyberte si tuto výjimečnou florbalovou čepel FAT PIPE JAB PPB BURNED ORANGE. Připojte se k týmu hráčů, kteří se spoléhají na kvalitu a výkon a zkuste tuto čepel ještě dnes!
3507/LEV
47 ks
6418712013098
Materiál čepele
PPB
Zahnutí čepele
Bez
Tvar shaftu
Kulatý
Barva čepele
Burned Orange
Tvrdost čepele
Středně tvrdá
Hmotnost čepele
70 g

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product