• 3% sleva u platby převodem
ČEPEL JAI-ALAI PE RŮŽOVÁ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalová čepel FAT PIPE JAI-ALAI PE RŮŽOVÁ

  • pravá
500 Kč (s DPH) 413 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová čepel FAT PIPE JAI-ALAI PE RŮŽOVÁ - Proč je to nejlepší volba pro váš florbalový zážitek!



Popis produktu:


Florbalová čepel FAT PIPE JAI-ALAI PE RŮŽOVÁ je nejnovější přírůstek do rodiny kvalitních florbalových čepelí od renomované značky FAT PIPE. Tato čepel přináší nejenom skvělý vzhled díky své růžové barvě, ale také vynikající výkon na hřišti. S touto čepelí se stanete neohroženým hráčem s precizním záběrem a přesnými střely.

Vlastnosti produktu:


- Výjimečná odolnost: Florbalová čepel FAT PIPE JAI-ALAI PE RŮŽOVÁ je vyrobena z pevného a odolného materiálu, který snáší i nejtvrdší údery a dlouhodobé používání.
- Optimální flexibilita: Díky speciální konstrukci a použití kvalitních materiálů se tato čepel dokonale přizpůsobí vašemu stylu hry a poskytne vám maximální kontrolu nad míčem.
- Ergonomický tvar: Design čepele je navržen tak, aby byl pohodlný a ergonomický pro vaše ruce. Díky tomu se budete cítit pohodlně a stabilně při každém pohybu na hřišti.
- Snadná údržba: Růžová barva čepele je odolná proti oděru a snadno se čistí, takže vždy budete mít čistý a atraktivní vzhled.

Představte si produkt:


Představte si, jak stojíte na florbalovém hřišti s touto úchvatnou růžovou čepelí v ruce. Vaše soupeře překvapí nejenom váš styl, ale také jistota a preciznost vašich pohybů. S Florbalovou čepelí FAT PIPE JAI-ALAI PE RŮŽOVÁ se stanete nezastavitelnou silou na hřišti, která získává respekt svých protihráčů.

Výhody produktu:


- Nejvyšší kvalita: Florbalová čepel FAT PIPE JAI-ALAI PE RŮŽOVÁ je vyrobena z materiálů nejvyšší kvality, což zaručuje její dlouhou životnost a vynikající výkon.
- Unikátní design: Růžová barva čepele dokonale vynikne na hřišti a přiláká pozornost ostatních hráčů.
- Přesná kontrola: Díky ergonomickému tvaru a optimální flexibilitě čepele budete mít absolutní kontrolu nad míčem a snadno se vyhnete soupeřovým obranám.
- Komfortní hra: Ergonomický tvar čepele a kvalitní materiály zaručují pohodlí a stabilitu při každém pohybu na hřišti.

Produkt je vhodný pro:


Florbalovou čepel FAT PIPE JAI-ALAI PE RŮŽOVÁ je vhodná pro všechny florbalové hráče, kteří chtějí zvýšit svůj výkon a být neodolatelní na hřišti. Bez ohledu na vaši úroveň hry, tato čepel vám poskytne nástroj k dosažení vašich nejlepších výkonů.

Zvolte Florbalovou čepel FAT PIPE JAI-ALAI PE RŮŽOVÁ a buďte připraveni na florbalový zážitek plný precizních záběrů, přesných střel a nekompromisního výkonu na hřišti!
2680/PRA
18 ks
6418712179206
Barva
růžová
Tvrdost
PE - středně tvrdá
Materiál čepele
PE
Zahnutí čepele
Bez
Tvar shaftu
Kulatý
Barva čepele
Růžová
Tvrdost čepele
Měkká
Hmotnost čepele
73 g

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product