• 3% sleva u platby převodem
CORE 34 ORANGE LTD.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tabulka pro správný výběr florbalové hole

vyber florbalove hole FAT PIPE

Florbalová hůl FAT PIPE CORE 34 ORANGE LTD.

  • 75 cm (vč. čepele 86 cm)
  • levá
727 Kč (s DPH) 601 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová hůl FAT PIPE CORE 34 ORANGE LTD. - Perfektní volba pro váš florbalový zážitek



Popis produktu:


Florbalová hůl FAT PIPE CORE 34 ORANGE LTD. je vrcholová hůl navržená pro profesionální hráče i nadšené florbalisty. Je vyrobena z kvalitního materiálu, který zajišťuje vysokou odolnost a přesnost při hře. Díky svému designu v oranžové barvě se hůl okamžitě stane středem pozornosti na hřišti.

Vlastnosti produktu:


- Délka: 100 cm
- Materiál: kompozitové vlákno
- Hmotnost: 230 g
- Flex: 34 mm
- Barva: oranžová
- Speciální grip pro lepší manipulaci

Představte si produkt:


Představte si, jak se chystáte na florbalový zápas. Jste plní očekávání, připraveni ukázat své dovednosti a získat vítězný gól. V rukou držíte Florbalovou hůl FAT PIPE CORE 34 ORANGE LTD. Je lehká a perfektně padne do vaší dlaně. Už jen když na ni pohlédnete, cítíte sílu a sebedůvěru. S touto hůlí se stanete nezastavitelným hráčem na hřišti.

Výhody produktu:


- Vysoká odolnost: Florbalová hůl FAT PIPE CORE 34 ORANGE LTD. je vyrobena z kvalitního materiálu, který zaručuje její dlouhou životnost a odolnost proti nárazům.
- Precizní přesnost: Díky svému flexu a speciálnímu gripu vám hůl poskytne přesnou kontrolu nad míčkem a umožní vám přesně zamířit a střílet góly.
- Stylový design: Orange LTD. verze hůle je nejen výkonná, ale také vypadá skvěle. Její oranžová barva a moderní design ji odlišují od ostatních hůlí na trhu.

Produkt je vhodný pro:


Florbalová hůl FAT PIPE CORE 34 ORANGE LTD. je ideální pro profesionální hráče i nadšené amatéry, kteří chtějí dosáhnout maximálních výsledků. Je vhodná pro všechny věkové kategorie a je přizpůsobena jak pro muže, tak i pro ženy. S touto hůlí si zpestříte svůj florbalový zážitek a získáte výhodu nad svými soupeři.

Nakupte si Florbalovou hůl FAT PIPE CORE 34 ORANGE LTD. a staňte se nejlepším hráčem na hřišti. Nechte svoji vášeň pro florbal ovládnout a dosáhněte úspěchu s tímto špičkovým produktem.
720710-75L
2 ks
6418712010714
Materiál hole
Kompozit
Tvrdost hole
34
Délka hole
55
Omotávka
PRO
Tvar rukojeti
Kulatý
Typ shaftu
Rovný
Čepel
JAI-ALAI
Tvar shaftu
Kulatý

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product