• 3% sleva u platby převodem
MÍČEK BAREVNÝ
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalový míček FAT PIPE BAREVNÝ

  • modrá
  • růžová
  • červená
  • oranžová
41 Kč (s DPH) 34 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalový míček FAT PIPE BAREVNÝ: Nejlepší volba pro váš florbalový zážitek!



Popis produktu:


Florbalový míček FAT PIPE BAREVNÝ je skvělým doplňkem pro každého florbalového nadšence. S jeho inovativním designem a kvalitou, vás tento míček bude bavit po celou dobu hry. Jeho barevné provedení přináší do hry pestrost a zvýrazní váš herní styl.

Vlastnosti produktu:


- Kvalitní materiál: Florbalový míček FAT PIPE BAREVNÝ je vyroben z odolného materiálu, který zajišťuje dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení.
- Barevný design: Díky svému barevnému provedení se tento míček snadno vidí na hřišti a zvýrazní váš týmový duch.
- Přesnost a kontrola: Florbalový míček FAT PIPE BAREVNÝ je navržen tak, aby poskytoval vynikající přesnost a kontrolu při hře. Jeho konstrukce zaručuje přesné a přesné střely a přihrávky.
- Univerzálnost: Tento míček je vhodný pro hru na jakémkoliv povrchu, ať už jde o klasickou florbalovou halu nebo venkovní hřiště.

Představte si produkt:


Představte si, že jste na hřišti, připraveni na další florbalový zápas. Držíte v ruce Florbalový míček FAT PIPE BAREVNÝ, který vás okouzlil svým moderním designem a barevným provedením. Už při prvním doteku si uvědomíte, že tento míček je něco víc. Jeho kvalitní materiál a precizní zpracování vám dává jistotu, že se jedná o produkt, který vás nikdy nezklame. Ať už jste profesionální hráč nebo začátečník, tento míček vám poskytne skvělý herní zážitek a pomůže vám dosáhnout vašich cílů na hřišti.

Výhody produktu:


- Vynikající kvalita: Florbalový míček FAT PIPE BAREVNÝ je vyroben z nejkvalitnějších materiálů, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení.
- Unikátní design: Jeho barevné provedení přináší do hry pestrost a zvýrazní váš herní styl.
- Přesnost a kontrola: Díky precizní konstrukci vám tento míček poskytne maximální přesnost a kontrolu při hře.
- Univerzálnost: Florbalový míček FAT PIPE BAREVNÝ je vhodný pro hru na jakémkoliv povrchu, což vám umožní hrát kdekoliv a kdykoliv.

Produkt je vhodný pro:


Florbalový míček FAT PIPE BAREVNÝ je vhodný pro všechny florbalové hráče, bez ohledu na jejich úroveň dovedností. Od začátečníků po profesionály, tento míček poskytuje výjimečnou kvalitu a výkon. Pokud si chcete vychutnat zábavné a napínavé chvíle na hřišti, nebojte se sáhnout po Florbalovém míčku FAT PIPE BAREVNÝ.

Získejte ten nejlepší herní zážitek s Florbalovým míčkem FAT PIPE BAREVNÝ! Neotálejte a přidejte tento skvělý produkt do vaší výbavy již dnes!
711943-05
66 ks
6418712111558
Barva
bílá, červená, černá, zelená, růžová
Certifikace
Ano - schváleno pro soutěže pod hlavičkou Český Florbal

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product