• 3% sleva u platby převodem
POTÍTKO CODE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FAT PIPE POTÍTKO CODE

  • mintová
381 Kč (s DPH) 315 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

FAT PIPE POTÍTKO CODE - Vylepšete svou hru s tímto profesionálním potítkem



Popis produktu:


FAT PIPE POTÍTKO CODE je jedinečné potítko navržené pro profesionální hráče a vášnivé fanoušky florbalu. Toto potítko kombinuje nejmodernější technologie s prvotřídním designem, aby vám poskytlo nejlepší možný výkon na hřišti. Díky svým vlastnostem a funkcím se stává nepostradatelným nástrojem pro každého hráče.

Vlastnosti produktu:


- Kvalitní materiály: FAT PIPE POTÍTKO CODE je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, který poskytuje pevnost a odolnost potřebnou pro náročné podmínky hry.
- Inovativní technologie: Potítko je vybaveno inovativními technologiemi, které zlepšují jeho výkon a kontrolu míče. Díky nim budete mít přesnější a rychlejší střely.
- Ergonomický design: Design potítko je navržen tak, aby se perfektně přizpůsobil vaší ruce a poskytoval maximální pohodlí a kontrolu během hry.
- Výkonnostní výhody: FAT PIPE POTÍTKO CODE vám umožní zvýšit vaši rychlost, přesnost a sílu při hře. Budete schopni dosáhnout lepších výsledků a předvést své dovednosti na maximum.

Představte si produkt:


Představte si, že stojíte na hřišti, míč leží před vámi a vy máte v rukou FAT PIPE POTÍTKO CODE. Cítíte jeho pevnost a kvalitu, která vám dodává sebevědomí. Jakmile se dotknete míče, cítíte, jak se potítko spojí s vaší rukou a přenese vaše pohyby a sílu na něj. Každý váš pohyb je přesný a rychlý. Míč míří do sítě s neuvěřitelnou přesností a rychlostí. S FAT PIPE POTÍTKO CODE neexistují žádné omezení, pouze nekonečné možnosti.

Výhody produktu:


- Zlepšený výkon: FAT PIPE POTÍTKO CODE vám umožní dosáhnout vyšších výsledků a vylepšit vaši hru díky zvýšené přesnosti, rychlosti a síle.
- Profesionální kvalita: Vyrobeno z kvalitních materiálů a s využitím nejmodernějších technologií, které zajišťují dlouhou životnost a odolnost potítku.
- Komfort a kontrola: Ergonomický design potítko se přizpůsobí vaší ruce a poskytuje maximální pohodlí a kontrolu během hry.
- Větší sebevědomí: S FAT PIPE POTÍTKO CODE budete mít větší sebevědomí na hřišti a budete schopni předvést své nejlepší dovednosti.

Produkt je vhodný pro:


FAT PIPE POTÍTKO CODE je ideální pro profesionální hráče, kteří chtějí zlepšit svou hru a dosáhnout maximálního výkonu. Je vhodné pro všechny hráče florbalu, kteří si cení kvality, inovace a výkonu. Bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo zkušený hráč, FAT PIPE POTÍTKO CODE vám pomůže dosáhnout vašich nejlepších výsledků.

Připravte se na revoluci ve vaší hře s FAT PIPE POTÍTKEM CODE. Nechte se unést inovací, kvalitou a výkonem tohoto jedinečného potítku a staňte se skutečným mistrem florbalu.
2869/MIN
12 ks
6418712002542
Barva
šedá, mintová
Počet
2 ks v balení

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product