• 3% sleva u platby převodem
KAPITÁNSKÁ PÁSKA SR.
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FAT PIPE KAPITÁNSKÁ PÁSKA SR.

  • černá
290 Kč (s DPH) 240 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

FAT PIPE KAPITÁNSKÁ PÁSKA SR.: Pro profesionální kapitány, kteří touží po dokonalosti



Popis produktu:


FAT PIPE KAPITÁNSKÁ PÁSKA SR. je špičkovou volbou pro každého kapitána, který se nebojí vyčnívat z davu. Tato pásek je vyroben z nejkvalitnějších materiálů, které zajišťují maximální komfort a odolnost. Jeho moderní design a precizní provedení z něj dělají neodolatelný doplněk, který zaujme každého.

Vlastnosti produktu:


- Vysoce kvalitní materiál zajišťuje trvanlivost a odolnost
- Pohodlný a přizpůsobivý design pro maximální pohodlí
- Moderní a stylový vzhled, který zaujme všude, kam se podíváte
- Snadno nastavitelná délka, která vyhovuje všem velikostem zápěstí
- Voděodolný materiál, který umožňuje nošení i ve vodě

Představte si produkt:


Představte si, jak vystoupíte na palubu své lodi s FAT PIPE KAPITÁNSKOU PÁSKOU SR. na svém zápěstí. Vaše sebevědomí a autorita se ihned zdvojnásobí. Každý bude okamžitě vědět, že jste ten pravý kapitán. S touto páskou budete vždy v centru pozornosti a vaše vedení bude respektováno.

Výhody produktu:


- Zaručená kvalita: FAT PIPE KAPITÁNSKÁ PÁSKA SR. je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a odolnost vůči opotřebení.
- Pohodlí a přizpůsobivost: Díky pohodlnému designu a možnosti nastavení délky si pásku snadno přizpůsobíte svému zápěstí a bude vám sedět jako ulitá.
- Stylový vzhled: Moderní design a precizní provedení dělají z této pásky neodolatelný doplněk, který zaujme každého a dodá vám sebevědomí.
- Voděodolnost: Nemusíte se bát nošení pásky ve vodě, protože je vyrobena z voděodolného materiálu, který si s vlhkostí poradí.

Produkt je vhodný pro:


FAT PIPE KAPITÁNSKÁ PÁSKA SR. je vhodná pro všechny profesionální kapitány, kteří touží po dokonalosti. Bez ohledu na to, zda jste kapitánem lodi, letadla nebo týmu, tato pásek vám pomůže vyjádřit vaši autoritu a získat respekt okolí. Je také skvělým dárkem pro každého, kdo se zajímá o námořní nebo leteckou tématiku a rád nosí stylové doplňky.

S FAT PIPE KAPITÁNSKOU PÁSKOU SR. budete vždy připraveni na dobytí moří a získání pozornosti ostatních. Nečekejte a přidejte si do svého života tento neodolatelný doplněk ještě dnes!
3010/CER
4 ks
6418712002566
Barva
černo-oranžová
Velikost
seniorská

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product