• 3% sleva u platby převodem
AIR DRAW STRING BACKPACK
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalová taška FAT PIPE AIR DRAW STRING BACKPACK

  • černo-zlatá
427 Kč (s DPH) 353 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Florbalová taška FAT PIPE AIR DRAW STRING BACKPACK: Perfektní doplněk pro každého florbalistu



Popis produktu:


Florbalová taška FAT PIPE AIR DRAW STRING BACKPACK je ideální volbou pro každého vášnivého florbalistu. Tato moderní a stylová taška je navržena tak, aby splňovala veškeré potřeby při přepravě florbalového vybavení. S jejím prostorným interiérem a funkcionalitou vás nikdy nezklame.

Vlastnosti produktu:


- Prostorná hlavní komora umožňuje snadné uložení florbalového vybavení
- Kvalitní materiál zaručuje odolnost a dlouhou životnost
- Pohodlné popruhy s možností nastavení pro individuální pohodlí
- Praktická přední kapsa pro drobnosti a osobní předměty
- Odolný zip zajišťuje bezpečné uzavření tašky
- Stylový design s logem FAT PIPE pro dokonalý vzhled

Představte si produkt:


Představte si, že máte vždy připravenou a dobře organizovanou tašku pro vaše florbalové dobrodružství. Florbalová taška FAT PIPE AIR DRAW STRING BACKPACK vám poskytuje ideální prostor pro uložení vašeho vybavení. Díky svému prostornému interiéru se do ní bez problémů vejde váš florbalový míček, hokejky, ochranné vybavení a další potřebné předměty. Už nikdy neztratíte čas hledáním věcí po bytě nebo autě.

Výhody produktu:


Florbalová taška FAT PIPE AIR DRAW STRING BACKPACK vám přináší mnoho výhod. Je vyrobena z kvalitního materiálu, který zajišťuje její odolnost a dlouhou životnost. S pohodlnými popruhy a možností nastavení si můžete tašku přizpůsobit tak, aby vám nejlépe seděla. Přední kapsa je ideální pro drobnosti, jako jsou klíče, peněženka nebo mobilní telefon. S odolným zipem se nemusíte obávat, že by se taška náhodně otevřela a vy byste ztratili své cennosti.

Produkt je vhodný pro:


Florbalová taška FAT PIPE AIR DRAW STRING BACKPACK je ideální volbou pro všechny florbalisty, bez ohledu na jejich úroveň dovedností. Je vhodná jak pro začátečníky, kteří potřebují pohodlný způsob přepravy svého vybavení, tak i pro pokročilé hráče, kteří cestují na turnaje a potřebují prostornou tašku pro své kompletní vybavení. Díky svému stylovému designu s logem FAT PIPE si získává přízeň i těch nejnáročnějších florbalových nadšenců.

Investujte do kvalitní a praktické florbalové tašky FAT PIPE AIR DRAW STRING BACKPACK a užijte si florbalové dobrodružství plné pohodlí a stylu. Nechte se unést vášní pro tento vzrušující sport a nechte svou tašku vyprávět příběh vaší florbalové vášně.
421401-01/25
3 ks
6418712014989

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product