• 3% sleva u platby převodem
BRANKÁŘSKÉ CHRÁNIČE KOLEN
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FAT PIPE BRANKÁŘSKÉ CHRÁNIČE KOLEN

  • XS/S
2 911 Kč (s DPH) 2 406 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

FAT PIPE BRANKÁŘSKÉ CHRÁNIČE KOLEN - Ochrana na nejvyšší úrovni



Popis produktu:


Fat Pipe brankářské chrániče kolen jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují maximální ochranu a pohodlí při hraní florbalu. Tyto chrániče jsou navrženy tak, aby se přizpůsobily tvaru vašich kolen a poskytovaly pevnou oporu a stabilitu. S jejich pomocí budete mít vždy klidnou mysl a můžete se plně soustředit na hru.

Vlastnosti produktu:


- Vysoce kvalitní materiály zajišťují odolnost a dlouhou životnost
- Ergonomický design se přizpůsobuje tvaru kolen pro maximální pohodlí a ochranu
- Pevné a odolné popruhy se snadno nastavují a drží chrániče na místě
- Lehká konstrukce minimalizuje omezení pohybu a zvyšuje agilitu
- Speciální polstrování a výztuhy chrání vaše kolena před nárazy a úrazy

Představte si produkt:


Představte si, jak si stojíte na brankové čáře, připraveni se postavit tváří v tvář nepřítele. S Fat Pipe brankářskými chrániči kolen na sobě víte, že jste připraveni čelit jakémukoli výzvu. Jejich ergonomický design se dokonale přizpůsobí vašim kolenům, poskytující vám nejenom maximální ochranu, ale také pohodlí při každém pohybu. S lehkou konstrukcí a odolnými popruhy budete mít plnou volnost pohybu a budete schopni rychle reagovat na každou střelu. S Fat Pipe brankářskými chrániči kolen se stanete nepřekonatelným obráncem branky.

Výhody produktu:


- Maximální ochrana: Fat Pipe brankářské chrániče kolen poskytují nejvyšší možnou ochranu vašich kolen před nárazy a úrazy.
- Pohodlí a plynulost pohybu: Ergonomický design a lehká konstrukce zajišťují pohodlné nošení a neomezenou volnost pohybu.
- Snadné nastavení: Odolné popruhy se rychle a jednoduše nastavují, což vám umožňuje rychlou a přesnou přizpůsobení chráničů vašim kolenům.
- Odolnost a trvanlivost: Vysoce kvalitní materiály zaručují, že tyto chrániče vydrží i při nejnáročnějších podmínkách.
- Profesionální vzhled: Fat Pipe brankářské chrániče kolen nejenom poskytují vynikající ochranu, ale také vám dodají sebedůvěru a profesionální vzhled na hřišti.

Produkt je vhodný pro:


Fat Pipe brankářské chrániče kolen jsou ideální pro všechny brankáře, kteří hrají florbal na soutěžní úrovni nebo si užívají rekreační hru se svými přáteli. Bez ohledu na vaše schopnosti a úroveň hraní vám tyto chrániče poskytnou potřebnou ochranu a pohodlí, abyste mohli hrát s plnou důvěrou a bez obav o své kolení klouby.

Investujte do svého bezpečí a vylepšete svou hru s Fat Pipe brankářskými chrániči kolen. Nechte své výkony promluvit a stát se nepřekonatelným brankářem na hřišti.
3043/XS/
4 ks
6418712182671
Materiál
neopren + polyamid + EVA polstrování
Barva
černo-žlutá
Velikost
XS/S, M/L, XL/XXL

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product