• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Fotbalový míč Select FB Brillant Super TB bílo červená
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Fotbalový míč Select FB Brillant Super TB Red/White

Fotbalový míč Select FB Brillant Super TB Red/White pro profesionální soutěže schválen FIFA Quality Pro. S pečlivě vybranými materiály a klasickou dvaatřiceti panelovou konstrukcí. Lepený míč má výhodu při hře v mokrém a vlhkém prostředí, protože neabsorbuje vodu do švů a zachovává si tak stále stejnou váhu. Tepelně lepená verze fotbalového top modelu Brillant Super s označením TB (thermo bonded).

1 891 Kč (s DPH) 1 990 Kč -5% 1 562 Kč (bez DPH)

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 1 891 Kč

block dočasně vyprodáno
Objednejte zboží v pracovní dny do 12:00 a expedujeme stejný den
Skladem na prodejně v Ostravě připraveno k odběru
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Parametry:

  • osvědčená Zero Wing latexová duše
  • certifikát FIFA Quality Pro 211.A1H
  • pro nejvyšší soutěže
  • technologie: lepený
  • materiál: syntetická kůže
  • velikost míče: 5

Technologie Zero Wing:

Uvnitř míče je Zero-Wing duše z vysoce kvalitního a pevného přírodního latexu. Ve fotbalových míčích Select je používána výhradně latexová duše s vestavěným vyvažovacím bodem na protější straně otvoru ventilu. To spolu s konceptem Zero-Wing zajišťuje dokonale vyvážený míč s velmi živým odrazem. Pro stabilizaci kuličky a zajištění její kulaté polohy je 32 panelů obloženo několika vrstvami textilního materiálu. Podšívka pomáhá přizpůsobit měkkost a zlepšuje kontakt mezi míčem a nohou. Vnější vrstva míče je vyrobena ze syntetické kůže v polyuretanu (PU). Povrch tohoto materiálu může být buď „lesklý“, „zrnitý“ nebo „vzorový“ a skládá se z mnoha PU vláken. V kombinaci to dává silný povrch s konzistentní měkkostí.

Technologie Thermo Bonded (TB):

Míč Brilliant Super TB má vlastnosti, které odlišují klasický míč SELECT a je vhodný pro zápasy na nejvyšší úrovni. Materiály jsou pečlivě vybrány a mají přesně takové vlastnosti, které poskytují nejlepší hratelnost a trvanlivost. Optimální kruhovitost je zajištěna známými 32 panely rozloženými na 12 pentagonech a 20 šestiúhelnících. Vnější materiál koule se skládá ze syntetické kůže s lehkou povrchovou strukturou, která minimalizuje odpor vzduchu. Pod syntetickou kůží se skrývá přírodní latexová duša Zero Wing se zabudovaným vyvažovacím bodem na opačném konci otvoru ventilu. Na vnější straně duše je obložení 4 mm silný a exkluzivní pěnový materiál. Vnější materiál a podkladová pěna dávají míči měkčí, lehčí a pohodlnější dotek.

Certifikát FIFA Quality Pro:

  • Program FIFA Quality Pro byl zaveden v roce 1996 s cílem harmonizovat a zlepšovat kvalitu fotbalových míčů. Průběžný vývoj a vylepšení mají za cíl splnit rostoucí požadavky hry.
  • FIFA Quality Pro se zaměřuje na míč - srdce hry. Pouze míče, které prošly přísným testovacím postupem, získaly jednu z prestižních značek kvality FIFA.

Zákony hry:

  • Všechny míče používané v mezinárodních zápasech pořádaných FIFA nebo konfederacemi nést buď značku kvality FIFA (FIFA QUALITY PRO nebo FIFA QUALITY) nebo značku „IMS - International Match Standard“.
  • Tato loga znamenají, že míč byl oficiálně testován a shledán v souladu se specifickými technickými požadavky pro nejvyšší soutěže. Seznam dalších požadavků specifických pro každé z log musí být schválen Mezinárodní rada fotbalového svazu. Instituce, které provádějí zkoušky, podléhají schválení FIFA.

loga kvality FIFA Pro a IMS

SEL199518
5703543199518

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product