• 3% sleva u platby převodem
Badmintonová raketa Yonex B-4000
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Yonex světová 1. v badmintonu a my 1. v dodání Yonex k Vám

yonex svetova jednicka v badmintonu

Produkty Yonex s rychlým doručením 

Yonex je to nejlepší pro badminton. Badmintonové rakety Yonex s rychlým doručením.

Vyber si ty nejlevnější produkty Yonex za super cenu.

Máš rád značku Yonex? Máme navíc...

Závodní i tréninkové badmintonové míčky Yonex

Špičkové výplety Yonex pro tvé smeče!

-5%

Badmintonová raketa Yonex B-4000

466 Kč (s DPH) 490 Kč -5% 385 Kč (bez DPH)

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 466 Kč

block dočasně vyprodáno
Objednejte zboží v pracovní dny do 12:00 a expedujeme stejný den
Skladem na prodejně v Ostravě připraveno k odběru
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Podrobný popis produktu:


Badmintonová raketa Yonex B-4000 je vysoce kvalitní badmintonová raketa určená pro hráče všech úrovní. Díky své pokročilé technologii a vynikajícímu výkonu tato raketa pozvedne vaši hru do nových výšin. Ať už jste začátečník nebo ostřílený hráč, Yonex B-4000 vám pomůže ovládnout kurt a zanechá vaše soupeře v úžasu.

Funkce produktu:


- Lehký a odolný: Yonex B-4000 je vyroben z kombinace vysoce kvalitních materiálů, díky kterým je lehký a odolný. To zajišťuje, že můžete hrát s jistotou, s vědomím, že vaše raketa odolá požadavkům intenzivní hry.
- Síla a kontrola: Tato raketa je navržena tak, aby poskytovala dokonalou rovnováhu síly a kontroly. Inovativní design rámu a napětí výpletu umožňují výbušné smeče a přesné střely, čímž získáte náskok před svými protivníky.
- Pohodlné držení: Yonex B-4000 se vyznačuje pohodlným úchopem, který umožňuje delší hru bez nepohodlí nebo únavy. Ergonomický design zajišťuje bezpečné držení a umožňuje vám soustředit se na hru bez rozptylování.
- Vylepšená manévrovatelnost: Díky aerodynamickému rámu a vyváženému rozložení hmotnosti nabízí tato raketa lepší manévrovatelnost na kurtu. Budete se moci pohybovat rychle a bez námahy, což usnadní získávání střel a ovládnutí hry.
- Stylový design: Yonex B-4000 nejen výjimečně dobře funguje, ale také skvěle vypadá. Díky elegantnímu a modernímu designu vyniknete na hřišti a získáte pocit sebevědomí a stylu.

Technické detaily produktu:


- Materiál: Vysoce kvalitní grafit
- Hmotnost: 85-89 gramů
- Vyvážení: Rovnoměrné
- Pružnost: Střední
- Napětí struny: 20 -24 lbs
- Délka: 675 mm

Představte si produkt:


Představte si, že vstoupíte na badmintonový kurt s Yonex B-4000 ve vašich rukou. Raketa je lehká, a přesto silná, když s ní bez námahy šviháte vzduchem. Každá rána, kterou uděláte, je přesná a silná, takže vaši soupeři mají problém udržet krok. S každou smečí cítíte příval adrenalinu s vědomím, že máte ve svých rukou ultimátní zbraň. Elegantní design rakety odpovídá vašemu sebevědomému a stylovému hernímu stylu, takže vám bude závidět každý hráč na kurtu.

Výhody produktu pro zákazníka:


- Lepší výkon: Yonex B-4000 je navržen tak, aby zvýšil váš výkon na badmintonovém kurtu. Díky pokročilé technologii a špičkové konstrukci zažijete lepší sílu, kontrolu a manévrovatelnost, což vám umožní posunout vaši hru na další úroveň.
- Odolnost: Tato raketa je vyrobena tak, aby vydržela. Vysoce kvalitní materiály a konstrukce zajišťují, že odolá úskalím intenzivního hraní, aniž by byl ohrožen jeho výkon.
- Pohodlí a přilnavost: Pohodlné uchopení Yonex B-4000 zajišťuje, že můžete hrát dlouhou dobu bez nepohodlí. nebo únava. Bezpečné držení umožňuje lepší kontrolu a přesnost úderů.
- Styl a jistota: Díky elegantnímu a modernímu designu této rakety budete na kurtu vypadat a cítit se jistě. Budete vyčnívat z davu a vyzařovat smysl pro styl a profesionalitu.
- Všestrannost: Yonex B-4000 je vhodný pro hráče všech úrovní dovedností. Ať už jste začátečník nebo pokročilý hráč, tato raketa se přizpůsobí vašemu hernímu stylu a pomůže vám plně využít váš potenciál.

Produkt je vhodný pro:


- Začátečníci: Yonex B-4000 je skvělou volbou pro začátečníky, kteří chtějí zlepšit svou hru. Lehká konstrukce a pohodlná rukojeť usnadňují manipulaci, zatímco pokročilá technologie zajišťuje, že zažijete lepší výkon hned od začátku.
- Středně pokročilí hráči: Pokud jste středně pokročilí hráči, kteří chtějí posunout svou hru na další úroveň , Yonex B-4000 je raketa pro vás. Jeho síla, kontrola a manévrovatelnost vám poskytnou náskok před vašimi protivníky a pomohou vám dosáhnout nových výšin ve vaší hře.
- Pokročilí hráči: I pokročilí hráči ocení vynikající výkon Yonex B-4000. Jeho síla a kontrola umožňují přesné údery a výbušné smeče, což vám dává výhodu na hřišti.

5 důvodů, proč si produkt koupit:


- Vynikající výkon: Yonex B-4000 je navržena tak, aby vylepšila vaši hru pomocí pokročilé technologie a vynikající konstrukce.
- Lehká a odolná: Užijte si lehkou raketu, která odolá nárokům intenzivní hratelnost.
- Síla a kontrola: Zažijte dokonalou rovnováhu síly a kontroly, která vám dává výhodu nad svými soupeři.
- Pohodlné uchopení: Ergonomický design zajišťuje bezpečné a pohodlné uchopení, což umožňuje delší hru bez nepohodlí nebo únavy.
- Stylový design: Vynikněte na kurtu s elegantním a moderním designem Yonex B-4000, který vám dodá pocit jistoty a stylu.

K4000-34-512
4549317283141

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product