• 3% sleva u platby převodem
Mazivo MUC-OFF Wet Lube 120 ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mazivo MUC-OFF Wet Lube 120 ml

Vysoce výkonné, ekologické mazivo pro universální použití v cyklistice zajišťující díky svému složení trvanlivost a tím také potřebnou ochranu
346 Kč (s DPH) 286 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
mazivo Muc Off Wet Lube Racing 120ml

- ultra trvanlivé mazivo zajišťující dlouhodobou účinnost a ochranu, hladký chod řetězu a maximální účinnost přenosu hnací síly
- odpuzuje vodu a zamezuje vzniku koroze
- univerzální užití pro mazání hnacích řetězů, ale také přehazovaček, přesmykačů, bovdenů, pedálů atd.
- vynikající zejména pro dlouhé jízdy v nepříznivých podmínky (voda,bláto)
- založen na přírodních derivátech
- plně biologicky odbouratelný
- použitelný pro všechny druhy jízdních kol

Vysoce výkonné, ekologické mazivo pro universální použití v cyklistice zajišťující díky svému složení trvanlivost a tím také potřebnou ochranu a účinnost ošetřených komponentů, zejména řetěz. Je vhodné pro náročné klimatické podmínky (vlhko, mokro) a dlouhé a náročné tratě (brody, bahno).
Složení produktu vychází z přírodních derivátů.

Muc-Off Wet Lube Racing není založen na petrolejové bázi, ale na přírodních rosltinných derivátech vycházejících zcela z obnovitelných zdrojů. Výsledkem je, že se z produktu neuvolňují do přírody škodlivé hydrokarbonové složky. Wet Lube také neobsahuje chlorová nebo fluorová rozpouštědla a je plně biologicky odbouratelný.
I přesto však Muc-Off Wet Lube Racing vykazuje vynikající penetrační schopnosti, které mu umožňují proniknout až k jádru každého článku řetězu a zajistit dokonalé a dlouhodobé mazání a účinnost. Současně s kombinací technologie integrálních "Extreme Pressure Additives" vytváří mazivo na povrchu každého ošetřeného článku tenkou vrstvu zajišťující již zmíněny hladký chod řetězu a tím také maximální účinnost přenosu hnací síly, což ocení i špičkový bikeři.


Aplikace:
Před použitím je nutné mazivo důkladně protřepat, aby došlo k aktivaci všech jeho složek! Poté lze přistoupit k aplikaci maziva na čistý řetěz nebo jiné čásstí kola jako jsou pedály, přesmykač atd. Řetez několikrát protočte, nechte mazivo několik minut zavadnou a poté jeho přebytky utřete čistým hadříkem.
29982
23 ks
5037835967005

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

Mazivo MUC-OFF Wet Lube 120 ml s příslušenstvím, které si můžete dokoupit