• 3% sleva u platby převodem
Nepromokavá plážová podložka Bauerkraft 210 x 200 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Nepromokavá plážová podložka Bauerkraft 210 x 200 cm

Nepromokavá plážová/pikniková/kempingová podložka Bauerkraft má rozměry 210 x 200 cm. Tato podložka najde své využití téměř ve všech situacích, kdy trávíš volný čas v přírodě a potřebuješ vhodnou podložku pro sezení nebo ležení. Ať už jsi na pláži, v lese, v parku, kempu nebo kdekoliv jinde, tato plážová podložka díky svým rozměrům nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu.
  • modrá + windsurf
296 Kč (s DPH) 245 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Nepromokavá plážová/pikniková/kempingová podložka Bauerkraft má rozměry 210 x 200 cm. Tato podložka najde své využití téměř ve všech situacích, kdy trávíš volný čas v přírodě a potřebuješ vhodnou podložku pro sezení nebo ležení. Ať už jsi na pláži, v lese, v parku, kempu nebo kdekoliv jinde, tato plážová podložka díky svým rozměrům nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu. Nepromokavá podložka Bauerkraft se stane nezbytnou součástí každého turistického výletu. Podložka je vyrobena z odolného a nepromokavého polyesteru. Poskytuje pohodlí a má vynikající vlastnosti pro použití na různých površích a povětrnostních podmínkách. Součástí balení jsou 4 upevňovací kolíky, díky kterým se podložka nebude hýbat a neodfoukne ji ani vítr. Podložka je zabalena v praktickém obalu se zdrhovací šňůrkou a kovovou karabinou pro pověšení např. na batoh nebo do stanu a má hmotnost pouze 0,38 kg. Hlavními výhodami tohoto produktu jsou velký rozměr, voděodolnost, odolnost proti poškození a nečistotám, nízká hmotnost, dobrá skladovatelnost a praktický obal. Materiál: polyester 210T. Lze prát v pračce až na 60°C. Nežehlit. Drobné skvrny čistěte navlhčeným hadříkem. Rozměr v rozbaleném stavu: 210 x 200 cm. Sbalený rozměr: 18 x 13 x 4 cm.
5508-3a-KOPIE4
8 ks
5904265222267

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product