• 3% sleva u platby převodem
Rotana acupunktura 707 velká
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rotana akupunktura 707 velká

319 Kč (s DPH) 264 Kč (bez DPH)
block dočasně vyprodáno
Objednejte zboží v pracovní dny do 12:00 a expedujeme stejný den
Skladem na prodejně v Ostravě připraveno k odběru
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Rotana acupunktura 707 velká
Rotační disk pro zaštíhlení postavy - průměr 30cm. Magnetický točivý disk je nový generační posilující výrobek, který byl vyvinut na základě nekonečné série posilovacích sportovních výrobků. Má dva efekty.
Masážní podložka během cvičení, za pomoci váhy uživatele, masíruje chodidla. Podložka byla navržena ze specíalního materiálu, tak aby během cvičení byly stimulovány koncové nervy v chodidlech a účinek magnetické terapie probouzel hybnou sílu lidského organismu.
Během cvičení jsou za pomoci magnetků vytvořeny magnetické vlny, které pomáhají odstranit nadměrné tuky a jedy (zvláště v oblasti pasu a břicha) - díky tomu můžete být silnější a zdravější.

Technický popis: 
- nosnost: 100kg
- barva: šedá,modrá
- průměr: 30cm 

3302
8595096633024

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product