• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Sálovky Joma Cancha LNFS Fluor Indoor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Máme vzorkovou prodejnu JOMA. Oblékáme sportovní kluby i jednotlivce.

joma dodavatel cislo 1

Produkty Joma s rychlým doručením 

Dopřej si to nejlepší pro halové sporty. Sálovky Joma dovážíme přímo ze Španělska.

Vyber si ty nejlevnější produkty Joma za super cenu.

Sálovky Joma Cancha LNFS Fluor Indoor

1 649 Kč (s DPH) 1 363 Kč (bez DPH)
block dočasně vyprodáno
Objednejte zboží v pracovní dny do 12:00 a expedujeme stejný den
Skladem na prodejně v Ostravě připraveno k odběru
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Podrobný popis produktu Joma Cancha LNFS Fluor Indoor:



Joma Cancha LNFS Fluor Indoor je vysoce výkonná sálová kopačka, která posune vaši hru na vyšší úroveň. Tato obuv byla navržena s ohledem na potřeby profesionálních hráčů a nabízí výjimečné pohodlí, odolnost a výkon na hřišti. Ať už jste zkušený profesionál, nebo příležitostný hráč, který chce zlepšit své dovednosti, tato obuv je pro vás ideální.

Vlastnosti produktu: - Vhodné pro hráče, kteří chtějí hrát na hřišti:



- Vynikající přilnavost: Sálová obuv Joma Cancha LNFS Fluor má gumovou podrážku, která zajišťuje vynikající přilnavost na halových površích. Díky tomu můžete snadno provádět rychlé otočky, zrychlovat a zastavovat, což vám poskytne výhodu nad soupeři.

- Vylepšené tlumení: Tato obuv je vybavena tlumicí stélkou, která tlumí nárazy a poskytuje maximální pohodlí po celou dobu hry. Rozlučte se s bolavými chodidly a přivítejte hodiny hry bez nepohodlí.

- Lehká konstrukce: Tato obuv váží tak akorát, takže vás na kurtu nebude tížit. Lehká konstrukce umožňuje rychlé pohyby a hbitost, díky čemuž získáte výhodu, kterou potřebujete k překonání soupeřů.

- Prodyšná konstrukce: Sálové tenisky Joma Cancha LNFS Fluor mají prodyšný svršek, který udrží vaše nohy v chladu a suchu i během intenzivních zápasů. Dejte sbohem zpoceným nohám a přivítejte svěží a pohodlnou hru.

- Stylový design. Vynikněte na hřišti díky zářivé barvě Fluor, která vás zaujme a zanechá trvalý dojem.

Specifikace produktu: Vhodná pro všechny typy bot, které jsou v botníku:



- Materiál svršku: Materiál: syntetická kůže.
- Materiál podrážky: Pryž
- Zapínání: šněrování
- Polstrování: Pěnová stélka
- Hmotnost: Lehká
- Barva: Fluor

Představte si výrobek:



Představte si, že sebevědomě vstupujete na hřiště s vědomím, že máte na nohou tu nejlepší výbavu. Až si budete šněrovat sálové tenisky Joma Cancha LNFS Fluor, ucítíte, jak vám prvotřídní kvalitní materiály obepínají nohy a zajišťují pohodlné a bezpečné nošení. Živá barva modelu Fluor upoutá váš pohled a odráží vaše odhodlání vyniknout a udělat dojem. Při každém kroku ucítíte vynikající trakci gumové podrážky, která vám umožní dělat rychlé pohyby, bez námahy měnit směr a nechat soupeře v úžasu. Polstrovaná stélka tlumí nárazy při každém skoku a přistání a poskytuje tak pohodlí a podporu po celou dobu hry. Klouzejte po hřišti a vnímejte, jak lehká konstrukce zpevňuje každý váš pohyb. Prodyšný svršek udrží vaše nohy v chladu a suchu a zajistí maximální pohodlí i během těch nejintenzivnějších zápasů. S halovými teniskami Joma Cancha LNFS Fluor se stanete nezastavitelnými.

Výhody produktu pro zákazníky:



- Vylepšený výkon: Sálové tenisky Joma Cancha LNFS Fluor jsou navrženy tak, aby optimalizovaly váš výkon na halovém hřišti. Díky vynikající trakci, odpružení a lehké konstrukci vám tato obuv poskytne výhodu, kterou potřebujete k tomu, abyste překonali své soupeře a podali plný výkon.

- Maximální pohodlí: rozlučte se s nepohodlím a přivítejte hodiny hry bez bolesti nohou. Polstrovaná stélka a prodyšná konstrukce této boty zajišťují maximální pohodlí, takže se můžete soustředit na hru bez jakéhokoli rozptylování.

- Odolnost. vytáhla. Svršek ze syntetické kůže a gumová podrážka jsou navrženy tak, aby odolaly nárokům sálového fotbalu, což zaručuje, že si tyto boty budete moci užívat i v dalších sezónách.

- Styl: Tyto kopačky nabízejí nejen výjimečný výkon, ale jsou také módní záležitostí.t. Zářivou barvu Fluor a elegantní design vám budou závidět spoluhráči i soupeři.

- Sálový míč Joma Cancha LNFS Fluor je vhodný pro hráče všech úrovní, od příležitostných hráčů až po profesionály. Bez ohledu na úroveň vašich dovedností tyto boty pozvednou vaši hru a přiblíží vás k vašim cílům.

Výrobek je vhodný pro:



- Hráče sálového fotbalu všech úrovní
- Příležitostné hráče, kteří chtějí zlepšit svou hru
- Profesionály, kteří hledají vysoce výkonnou obuv
- Jedince, kteří při sportovní výbavě upřednostňují pohodlí a styl.
- Všem, kteří chtějí na hřišti vyniknout a udělat trvalý dojem.

5 důvodů, proč si koupit sálové kopačky Joma Cancha LNFS Fluor:
- Vynikající trakce pro rychlé obraty a hbitost
- Vylepšené odpružení pro maximální pohodlí po celou dobu hry
- Lehká konstrukce pro snadný pohyb po hřišti
- Prodyšná konstrukce, která udrží vaše nohy v chladu a suchu
- Stylový design, který působí módním dojmem

CANS.LIGA.IN
9999055153322

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product