• 3% sleva u platby převodem
Závěsný posilovací systém Acra multitrainer
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Závěsný posilovací systém Acra Full Body Trainer

Závěsný posilovací systém Acra multitrainer jsou mnohaúčelovou posilovací a rehabilitační pomůckou sloužící ke kondičnímu cvičení i k intenzivnímu posilování pomocí vlastní váhy těla i k různým balančním cvičením za pomoci např. Bosu ballu, masážního balančního polštářku a podobně.

493 Kč (s DPH) 519 Kč -5% 407 Kč (bez DPH)

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 493 Kč

block dočasně vyprodáno
Objednejte zboží v pracovní dny do 12:00 a expedujeme stejný den
Skladem na prodejně v Ostravě připraveno k odběru
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Jedná se o dokonalejší model popruhů vybavený kovovými přezkami na nastavení délky popruhů (až do maximální délky 245 cm), kovovou karabinou na snadné a rychlé upevnění. Závěsný posilovací systém Acra multitrainer slouží k posilování rukou, nohou, hrudních a břišních svalů, zádových svalů a na protahování celého těla. Závěsný posilovací systém představuje víceúčelový posilovač fungující na principu posilování vlastní hmotností.

Systém se skládá z popruhů, které lze snadno uchytit do dveří, na strom či jiný opěrný bod. Konce popruhů jsou opatřeny měkkými úchopy pro ruce a nohy. Jednoduchý, ale velmi efektivní systém posilování vlastní hmotnosti těla se stal rychle velice oblíbeným druhem posilování u všech typů uživatelů hlavně pro svou vysokou účinnost a nízké pořizovací náklady.

Po snadné instalaci umožňuje maximálně efektivně posilovat svalstvo celého těla. Hlavními přednostmi posilovacích popruhů je vysoká účinnost, minimální rozměry a nízké pořizovací náklady. Účinnost cvičení se dá zvýšit použitím zátěžové vesty a podobně.

Hlavní výhodou poruhů je: jednoduchý a účinný posilovací systém pomocí vlastní hmotnosti těla kvalitní popruhy s nosností 150 kilogramů konce popruhů opatřeny měkkými úchopy pro ruce snadná a rychlá instalace kdekoli Jedná se o univerzální systém umožňující snadnou instalaci v domácnosti i kdekoli venku v přírodě i na sportovištích.

Balení je textilním sáčku na trvalé uložení popruhů a v potištěné papírové krabičce.

05-D51
8595042734935

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product