• 3% sleva u platby převodem
Transmiter / Odbiornik BlitzWolf BW-BL2, Bluetooth 5.0
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vysílač BlitzWolf BW-BL2, Bluetooth 5.0

406 Kč (s DPH) 336 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Vysílač/přijímač Bluetooth Blitzwolf BW-BL2

Kompaktní vysílač/přijímač Bluetooth 5.0 BW-BL2 váží pouhých 18 g a vyznačuje se širokou kompatibilitou. Zaručuje spolehlivý přenos a může pracovat ve dvou režimech - TX nebo RX. Díky vestavěné baterii s kapacitou 200 mAh má také dlouhou provozní dobu. Toto funkční zařízení se osvědčí v mnoha různých aplikacích.

Kapesní velikost

BW-BL2 vás může doprovázet téměř všude. Díky nízké hmotnosti a rozměrům 44 × 44 × 12 mm se snadno vejde do batohu, kabelky nebo dokonce do kapsy. A ve vašem bytě nezabere příliš mnoho místa - můžete ho jednoduše umístit, kam potřebujete.

Bluetooth 5.0 - fantastická kvalita připojení

Co umožňuje spolehlivý, rychlý a stabilní přenos téměř za každé situace? Vysoce výkonné Bluetooth 5.0! BW-BL2 podporuje vysílací a přijímací protokoly A2DP, vysílá bez zpoždění, zadrhávání nebo jiných problémů a poskytuje vynikající kvalitu zvuku HD a sníženou spotřebu energie.

Použijte jej 2 způsoby

Zařízení je ideální jako vysílač i přijímač. V režimu TX můžete například přenášet zvuk z televizoru do bezdrátových sluchátek Bluetooth. V režimu RX můžete přehrávat skladby z telefonu na přídavném zesilovači. Podívejte se, co ještě můžete získat!

Široká kompatibilita

Bez ohledu na to, jaká zařízení denně používáte, je model BW-BL2 určitě kompatibilní alespoň s několika z nich. Můžete jej například snadno připojit k televizoru, notebooku, chytrému telefonu nebo tabletu. Můžete jej také spárovat se sluchátky nebo reproduktorem. Možnosti jsou opravdu široké!

1597052725_26.jpg

Dlouhá provozní doba

Vysílač/přijímač je vybaven robustní baterií, která zajišťuje působivě dlouhou provozní dobu. BW-BL2 může pracovat až 5 hodin v režimu TX nebo až 7 hodin v režimu RX. Nabíjení zařízení trvá pouhé 2 hodiny. Tento vysoký výkon nepochybně splní vaše očekávání.

Specifikace

Výrobce Blitzwolf
Model BW-BL2
Dosah Bluetooth 10 m
Doba nabíjení 2 h
Verze Bluetooth 5.0
Kapacita baterie 200 mAh
Způsob připojení AUX 3,5 mm

025329
425 ks
5907489605182

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product