• 3% sleva u platby převodem
Odbiornik Bluetooth 5.3 AUX Joyroom JR-CB1 (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Joyroom JR-CB1 Bluetooth 5.3 AUX přijímač (šedý)

348 Kč (s DPH) 288 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Joyroom JR-CB1 Bluetooth 5.3 AUX přijímač (šedý)

Přijímač Joyroom Bluetooth 5.3 vám zpříjemní cestování autem! Zařízení umožňuje bezdrátově poslouchat hudbu a telefonovat, aniž byste potřebovali telefon. Pohodlný ovládací panel usnadňuje používání a vestavěný LED displej vás informuje o stavu nabití baterie. Díky kompaktním rozměrům a lehké konstrukci si ji můžete vzít kamkoli s sebou.


Stabilní přenos

JR-CB1 má pokročilý čip Bluetooth 5.3 a podporuje protokoly HSP/HFP/A2DP/AVRCP. Můžete si vychutnat vynikající kvalitu zvuku bez zpoždění a spolehlivý přenos signálu až do vzdálenosti přibližně 12 m. Přijímač Joyroom umožňuje připojit až dvě zařízení současně prostřednictvím Bluetooth.


Kompatibilní

Díky technologii Bluetooth 5.3 můžete přijímač spárovat s jakýmkoli telefonem, tabletem nebo notebookem. Kromě toho je zařízení vybaveno 3,5mm portem AUX, takže vysílač můžete pomocí kabelu AUX (je součástí dodávky) připojit také ke sluchátkům, reproduktorům, autorádiu nebo zesilovači.


Dlouhá provozní doba

Přijímač je vybaven baterií s kapacitou 300 mAh, která umožňuje až 22 hodin provozu. Zařízení lze nabíjet pomocí kabelu USB-C, který je součástí balení. Zařízení je připraveno k dalšímu použití za pouhé 2 hodiny. Výrobek má zabudovaný displej LED, který vás informuje o stavu nabití baterie. Nemusíte se tedy obávat, že by vysílači v nejhorší možný okamžik došla energie.


Praktické detaily

Vysílač Joyroom je vybaven intuitivním panelem LED, který usnadňuje používání bez nutnosti instalovat do telefonu další aplikaci. Můžete s ním měnit skladby, zesilovat nebo zeslabovat zvuk nebo přijímat hovory. Součástí balení je praktická kovová destička, díky které můžete zařízení snadno připevnit do kokpitu automobilu.


Zahrnuto

  • Přijímač Bluetooth
  • Nabíjecí kabel USB-A/USB-C
  • Připojovací kabel 3,5mm mini jack
  • Adaptér 3,5mm mini jack
  • Kovová montážní deska

Specifikace:

Model JR-CB1
Barva Šedá
Verze Bluetooth Bluetooth 5.3
Kapacita baterie 300 mAh
Přenosová vzdálenost >12 m
Frekvenční rozsah 20Hz-20kHz
Citlivost mikrofonu -38±2dB
Napětí 3.0~4.2V
Nabíjecí vstup 5V = 1A
Napájení 50 mW
Podporované protokoly HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Doba hovoru 16 h (70 % objemu)
Doba poslechu hudby 22h (70% objemu)
Nabíjecí trasy 2h
Rozměry 51,4 x 35 x 13,4 mm
Hmotnost 30 g
039146
193 ks
6941237181473

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product