• 3% sleva u platby převodem
Adapter Audio 3.5mm Joyroom S-Y104 (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Joyroom S-Y104 Audio 3,5mm adaptér (bílý)

176 Kč (s DPH) 145 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Joyroom S-Y104 Audio 3,5mm adaptér (bílý)

Už nemusíte volit mezi nabíjením iPhonu a poslechem hudby. Adaptér Joyroom rozšiřuje konektor Lightning a umožňuje připojit k zařízení dva konektory Lightning namísto jednoho! Výrobek má robustní konstrukci, je kompatibilní se zařízeními Apple a podporuje rychlé nabíjení. Vestavěný duální čip zajišťuje stabilní přenos, takže můžete zapomenout na nepříjemné praskání a rušení. Díky minimalistickému designu vypadá výrobek velmi esteticky a vejde se do každé kapsy.

Joyroom/S-Y104-3.5mm/2

Více možností s Joyroom

Adaptér umožňuje připojit telefon k nabíječce a zároveň např. sluchátka. Můžete tak poslouchat hudbu a zároveň nabíjet svůj iPhone. Výrobek je kompatibilní se softwarem iOS a neruší vaše sluchátka. Můžete tak volně telefonovat nebo používat hlasového asistenta.

Joyroom/S-Y104-3.5mm/3

Chytrá řešení

Postarali jsme se o váš telefon pomocí nejkvalitnějších řešení v adaptéru. Duální inteligentní čip umožňuje provoz bez rušení a stabilní nabíjení, takže se nemusíte bát o bezpečnost svého iPhonu. Kabel adaptéru je navíc vysoce vodivý a poskytuje rychlé nabíjení proudem 1,5 A.

Joyroom/S-Y104-3.5mm/9

Plná kompatibilita se systémem iOS

Adaptér Joyroom je plně kompatibilní se systémem iOS a podporuje nabíjení a všechny funkce sluchátek bez jakéhokoli rušení. Během nabíjení můžete poslouchat hudbu, hrát hry nebo telefonovat. Zapomeňte na vyskakovací okna nekompatibility - Joyroom vás nezklame!

Joyroom/S-Y104-3.5mm/4
Výrobce: Joyroom
Model S-Y104
Barva Bílá
Jmenovitá intenzita 1.5 A
Kompatibilita Zařízení podporující osvětlení
Materiál ABS + TPE
Funkce Nabíjení, poslech, vyřizování hovorů, podpora hlasového asistenta, U štít, USB-KEY
044891
172 ks
6956116718978

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product