• 3% sleva u platby převodem
Badmintonová raketa Yonex ASTROX 99 TOUR, CHERRY SUNBURST, 4UG5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Yonex světová 1. v badmintonu a my 1. v dodání Yonex k Vám

yonex svetova jednicka v badmintonu

Produkty Yonex s rychlým doručením 

Yonex je to nejlepší pro badminton. Badmintonové rakety Yonex s rychlým doručením.

Vyber si ty nejlevnější produkty Yonex za super cenu.

Máš rád značku Yonex? Máme navíc...

Závodní i tréninkové badmintonové míčky Yonex

Špičkové výplety Yonex pro tvé smeče!

-5%

Badmintonová raketa Yonex ASTROX 99 TOUR, CHERRY SUNBURST, 4UG5

2 841 Kč (s DPH) 2 990 Kč -5% 2 348 Kč (bez DPH)

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 2 691 Kč

block dočasně vyprodáno
Objednejte zboží v pracovní dny do 12:00 a expedujeme stejný den
Skladem na prodejně v Ostravě připraveno k odběru
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Uvolněte svůj badmintonový potenciál s Yonex ASTROX 99 TOUR, CHERRY SUNBURST, 4UG5

Podrobný popis produktu:


Zažijte vrchol badmintonového výkonu s Yonex ASTROX 99 TOUR, CHERRY SUNBURST, 4UG5. Tato profesionální badmintonová raketa je navržena tak, aby pozvedla vaši hru do nových výšin. Tato raketa, vyrobená s přesností a podpořená špičkovou technologií, mění hru pro vážné hráče.

Funkce produktu:


- Revoluční řada ASTROX 99 TOUR: ASTROX 99 TOUR je vrcholem legendární série ASTROX společnosti Yonex, vytvořené pro profesionální hráče, kteří požadují jen to nejlepší.
- Materiál Nanomesh NEO: Tato raketa obsahuje Nanomesh NEO, revoluční materiál, který zvyšuje sílu a odpudivost. Poskytuje dokonalou rovnováhu mezi flexibilitou a stabilitou, což vám dává maximální kontrolu nad vašimi údery.
- Rotační generátorový systém: Inovativní rotační generátorový systém v ASTROX 99 TOUR optimalizuje rozložení hmotnosti po celé raketě, což umožňuje rychlé a silné švihy . Umožňuje vám generovat výbušnou sílu s minimálním úsilím.
- Stvořeno pro rychlost a kontrolu: Štíhlá hřídel ASTROX 99 TOUR zlepšuje aerodynamiku a zajišťuje bleskurychlé švihy. Ovládací čepice poskytuje širší plochu pro uchopení, což umožňuje přesné střely a lepší kontrolu.
- Design Cherry Sunburst: Vynikněte na kurtu díky úžasnému designu Cherry Sunburst. Živé barevné schéma dodává vaší hře nádech stylu a odráží vaši vášeň pro badminton.

Technické detaily produktu:


- Hmotnost: 4UG5 (80-84 gramů)
- Pružnost: Tuhá
- Vyvážení: Těžká hlava
- Velikost rukojeti: G4
- Výplet : Strun
- Doporučené napětí strun: 20-28 lb

Představte si produkt:


Zavřete oči a představte si sami sebe na badmintonovém kurtu, jak držíte v ruce Yonex ASTROX 99 TOUR, CHERRY SUNBURST, 4UG5. Pociťte perfektní váhu rakety, uhlazenost jejího designu a sílu, kterou drží. S každým švihem ovládnete hru a bez námahy rozbijete míček kolem svého soupeře. Dav jásá, když vaše střely kloužou po síti s přesností a rychlostí. Toto je raketa, která posune vaše badmintonové dovednosti na další úroveň.

Výhody produktu pro zákazníka:


- Bezkonkurenční výkon: Yonex ASTROX 99 TOUR je navržen tak, aby poskytoval výbušnou sílu. Jeho inovativní design a pokročilá technologie vám umožní bez námahy generovat působivé smeče a silné střely a zanechá vaše protivníky v úžasu.
- Špičková přesnost: S ASTROX 99 TOUR máte nad svými střelami úplnou kontrolu. Vyvážené rozložení hmotnosti a tenký shaft umožňují přesné umístění a přesné údery, což vám dává konkurenční výhodu na hřišti.
- Vylepšená rychlost: Zažijte bleskově rychlé švihy s tenkým shaftem ASTROX 99 TOUR. Jeho aerodynamický design snižuje odpor vzduchu, což vám umožňuje rychle a bez námahy reagovat na pohyby vašeho soupeře.
- Nejvyšší odolnost: ASTROX 99 TOUR je vyroben z nejkvalitnějších materiálů a s pečlivou pozorností k detailu a je vyroben tak, aby vydržel intenzivní hry a poskytují dlouhotrvající výkon. Je to spolehlivý společník, který bude po vašem boku během bezpočtu zápasů.
- Styl a jistota: Design Cherry Sunburst ASTROX 99 TOUR dodává vaší hře nádech elegance. Vynikněte na kurtu s raketou, která nejenže podává výjimečné výkony, ale také odráží váš jedinečný styl a vášeň pro badminton.

Produkt je vhodný pro:


Yonex ASTROX 99 TOUR, CHERRY SUNBURST, 4UG5 je perfektní volbou pro profesionální a pokročilé hráče badmintonu, kteří se věnují zlepšování své hry. Ať už se účastníte turnajů nebo si užíváte soutěžní zápasy s přáteli, tato raketa pozvedne váš výkon a pomůže vám naplno rozvinout váš potenciál na kurtu.

5 důvodů, proč si produkt koupit:


- Uvolněte svůj skutečný badmintonový potenciál s Yonex ASTROX 99 TOUR, CHERRY SUNBURST, 4UG5.
- Zažijte bezkonkurenční sílu a kontrolu s inovativní technologií a designem této rakety.
- Vychutnejte si bleskurychlé švihy a přesné střely s tenkým shaftem a vyváženým rozložením hmotnosti.
- Vynikněte na kurtu s úžasným designem Cherry Sunburst, který odráží váš styl a vášeň.
- Investujte do odolného a spolehlivá raketa, která vás bude provázet nesčetnými intenzivními zápasy.

KAT99T-45-502
4550468075066

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product