• 3% sleva u platby převodem
LEDRAGOMMA TONKEY Balanční polokoule HALF BALL 14 cm - modrá
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LEDRAGOMMA TONKEY Balanční polokoule HALF BALL 14 cm - modrá

190 Kč (s DPH) 157 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Polokoule Half Ball s rýhami o průměru 14 cm se používají k tréninku rovnováhy, zlepšují koordinaci, ohebnost a vnímavost. Dovolují stabilnější fixování k podlaze a s variací tlaku této pomůcky může člověk snadno a efektivně měnit stupeň obtížnosti cvičení. Polokoule Half Ball jsou ideální pro lyžařský výcvik, přípravu sportovních mužstev a rehabililitaci ve fyzioterapii.


Senzorické postupy mají velký význam jak pro podální, tak pro manuální motorickou koordinaci, stejně jako pro stimulaci rovnováhy a správné polohy těla v časoprostorové dimenzi. Díky zvláštnímu tvarování míče HalfBall ø 14 cm je jeho ukotvení k podlaze bezpečné a obtížnost cvičení lze jednoduše měnit změnou tlaku na míč.
Zvýšené linie na povrchu zajišťují intenzivní proprioceptivní a reflexogenní působení. Polokoule jsou indikovány zejména v předlyžařských trénincích, týmové sportovní přípravě, při proprioceptivních a balančních cvičeních, v posturální gymnastice a rehabilitaci po fyzioterapeutické rehabilitaci při patologických stavech kotníku.


Doporučujeme kupovat aspoň po 2 ks (na každou nohu 1 ks). Cena za kus.













Průměr: 14 cm
Barva: modrá

 


Výrobce: Ledragomma, Itálie

SA04827
10 ks
8595053908806

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product