• 3% sleva u platby převodem
Lampa kempingowa UV Superfire T15, 350lm, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kempingová lampa UV Superfire T15, 350lm, USB

484 Kč (s DPH) 400 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kempingová lampa Supfire T15

Malá a praktická kempingová lampa Supfire T15 je vhodná pro mnohostranné použití - v domácnosti i mimo ni. Díky 5 světelným režimům ji můžete přizpůsobit svým potřebám. Díky UV světlu se tento praktický přístroj může stát vaším spolehlivým spojencem v boji proti komárům. Dalšími výhodami této jedinečné lampy jsou provozní doba přibližně 300 minut a magnety zabudované v základně.


Může zářit přesně podle vašich představ

Přístroj září několika způsoby a nabízí až 5 provozních režimů. Je ideální jako čelová svítilna s dosvitem až 320 m. Poskytuje silné, tlumené nebo stroboskopické osvětlení. T15 také vyzařuje stálé boční světlo. Ta může být silná nebo slabá. Díky tomu si lampu snadno přizpůsobíte svým potřebám.


Výkonná baterie - snadné nabíjení

Lampa má vestavěnou baterii 18650. Na jedno nabití vydrží až přibližně 300 minut provozu. Jak zařízení nabíjet? Je to snadné - stačí jej připojit ke zdroji napájení pomocí jednoduchého kabelu USB. Barva kontrolky vás informuje o stavu nabíjení - červená znamená, že se lampa nabíjí, a modrá, že je plně nabitá.


Vaše tajná zbraň proti komárům

Přístroj je vybaven UV lampou, díky které je účinný proti komárům. Světlo přiláká hmyz, který je následně usmrcen kontaktem se sítí. Jak vidíte, Supfire T15 není jen světlo - je to také vaše tajná zbraň v boji proti otravnému hmyzu! Oceníte to během dlouhých letních večerů, kdy komáři útočí dvojnásobnou silou.


Velmi pohodlné používání

S hmotností pouhých 281 g je toto světlo mimořádně kompaktní a praktické. Můžete ji snadno použít, kdekoli ji potřebujete. To je možné díky konstrukčním prvkům, jako je speciální háček, který umožňuje zavěšení kamkoli chcete. Magnetické prvky v základněci svítidla umožňují jeho stabilní umístění na určitých površích.


Můžete ji použít v mnoha situacích

Díky mnoha výhodám je zařízení vhodné pro různé situace. Lze ji použít například jako kempingové světlo, praktickou lampičku na čtení, šikovnou svítilnu nebo účinný odpuzovač hmyzu během letních večerů strávených na balkoně, u ohně nebo u vody. Je na vás, jak budete T15 používat!

Specifikace




Výrobce Supfire
Model T15
Zdroj světla LED
Jas až 500 lm
Jmenovitý výkon 5W
Provozní doba 4-8 h
Materiál PC + ABS
Hmotnost 281 g
Rozměry 135x72x72 mm

025662
152 ks
6956362931558

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product