• 3% sleva u platby převodem
Latarka Superfire C8-H, 950lm, USB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svítilna Superfire C8-H, 950lm, USB

462 Kč (s DPH) 382 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Hořák Superfire C8-H

Superfire C8-H má vysoký výkon 15 W a jas až 1500 lm. Díky tomu je ideální pro mnoho scénářů. Nabízí 5 provozních režimů a velmi snadno se používá. Můžete jej pohodlně nabíjet pomocí kabelu USB. Výhodou svítilny je také její vodotěsnost, díky které ji můžete volně používat téměř v jakýchkoli podmínkách.

Ideální zdroj světla

Díky vysokému výkonu a jasu je svítilna ideální pro použití v interiéru i exteriéru. Můžete ho použít na noční výlety, rybaření, objevování zajímavých míst nebo práci v dílně. Už nikdy vám nedojde světlo - C8-H rozzáří každou tmu!

Svítí v 5 režimech

Přizpůsobte zařízení dané situaci výběrem z 5 dostupných režimů. C8-H může generovat silné, střední nebo slabé světlo a také stroboskopický efekt. Můžete jej také použít k vyslání signálu SOS. Jak vidíte, je dokonale přizpůsoben měnícím se potřebám uživatelů.

Úžasná snadnost použití

Svítilna je vybavena praktickým tlačítkem na spodní straně. Silnějším stisknutím zařízení zapnete nebo vypnete. Silnějším stisknutím změníte režim osvětlení. Ukázalo se, že používání úžasných funkcí zařízení Superfire C8-H je úžasně snadné!

Déšť mu neublíží

Zařízení je vodotěsné, takže ho můžete používat za různých povětrnostních podmínek. Déšť ani náhodné postříkání ho nepoškodí. Používejte svítilnu bez obav - nebojí se vody!

Pracovní doba, která nabízí mnoho možností

Díky dobíjecí baterii USB vydrží svítilna v provozu až 1-3 hodiny. Můžete ji tedy používat opravdu dlouho. Můžete se dostat domů po setmění, opravit auto v noci na kraji silnice nebo najít ve tmě ztraceného domácího mazlíčka.

Nejdůležitější je vaše pohodlí a bezpečnost

Svítilna váží pouhých 184 g, je mimořádně kompaktní a praktická. Superfire je také bezpečný - C8-H má vynikající rozvod tepla, takže se nepřehřívá a vy se nespálíte. Součástí sady je také praktická šňůrka, kterou můžete svítilnu pohodlně zavěsit na zápěstí a chránit ji před ztrátou.

Specifikace:

Výrobce Superfire
Model C8-H
Zdroj světla LED
Specifický výkon 15W
Provozní doba až 1-3 hodiny
Jas až 1500 lm
Odolnost proti pádu do 1 m
Rozměry 167x45x30 mm
Hmotnost 184 g
025651
281 ks
6956362931480

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product