• 3% sleva u platby převodem
Latarka Superfire S33-A, USB (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svítilna Superfire S33-A, USB (černá)

123 Kč (s DPH) 102 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Svítilna Superfire S33-A

Svítilna Superfire je kompaktní a lehká, takže ji můžete dát do kapsy. Bude nepostradatelný v různých situacích. Ideální pro kempování, workshopy, turistiku atd. Má 4 provozní režimy a odolnost proti vodě IP43. Je také odolný proti opotřebení a pádům z výšky 1 m. Jeho napájení lze obnovit pomocí kabelu USB a indikátor vás informuje o plném nabití baterie.

3.jpg

Inteligentní indikátor nabíjení

Díky inteligentnímu indikátoru nabíjení můžete kdykoli zkontrolovat stav nabití zařízení. Barva červená signalizuje, že se příslušenství nabíjí, a modrý indikátor ukazuje, že je baterie nabitá. Včas tak zjistíte, kdy je svítilna připravena k dalšímu provozu, a vyhnete se přebíjení.

4 provozní režimy

Svítilna má 4 režimy, které můžete používat podle svých potřeb. Můžete si vybrat mezi slabým osvětlením, SOS, 100% jasem nebo stroboskopem.

Minimalistické a odolné

Zařízení je vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu ABS s důrazem na všechny detaily. Vypadá jedinečně a elegantně a zároveň je odolný vůči drobnému mechanickému poškození. Byl vyroben v souladu s životním prostředím. Je lehký a kompaktní, takže ho můžete mít stále u sebe. Kromě toho má svítilna otvor pro šňůrku (není součástí balení), kterou můžete připevnit k ochraně svého příslušenství.

Specifikace

Výrobce Superfire
Model S33-A
Rozměry 131 x 36 x 29 mm
Hmotnost 85 g
Napájení 2.5 W
Napětí 3.7 V
Kapacita baterie 800 mAh
Materiál ABS
Barva Černá
Odolnost proti pádu do 1 m
Rozsah osvětlení 220 m
Nabíjecí port USB
Doba nabíjení cca 2 h
Provozní doba cca 2 h
Vodotěsné IP43
Jas (počet lumenů) 124 lm
Režimy 100%, slabé osvětlení, SOS, stroboskop

029282
326 ks
6956362999572

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product