• 3% sleva u platby převodem
Latarka Superfire L6-H, 750lm, USB-C
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svítilna Superfire L6-H, 750lm, USB-C

694 Kč (s DPH) 574 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Hořák Superfire L6-H

Superfire L6-H má vysoký výkon 15 W a jas 750 lm. Nabízí 5 světelných režimů, takže je ideální pro různé scénáře. Díky době provozu 8 hodin na jedno nabití a vodotěsnosti IP46 ji můžete bezpečně používat téměř v jakémkoli prostředí. Zařízení je také velmi praktické, odolné a snadno se používá.

Vysoký výkon

S výkonem 15 W, jasem 750 lm a velkým dosahem dokáže svítilna L6-H zajistit optimální osvětlení v téměř jakémkoli prostředí a lze ji použít v mnoha situacích. Můžete jej například úspěšně používat doma, když vypadne proud. Hodí se také v horách nebo na rybářských výpravách. Usnadní vám to také provádění drobných oprav.

5 světelných režimů

Svítilna L6-H umožňuje volit z 5 režimů svícení, jako je vysoký, střední, nízký, stroboskop a SOS. Díky tomu je ideální pro různé scénáře - poskytne vám optimální osvětlení téměř v jakýchkoli podmínkách a v případě potřeby vám dá výstražný signál. Chcete-li změnit režim, stačí stisknout tlačítko .

Dlouhá provozní doba

Poskytuje spolehlivý zdroj světla téměř v každé situaci. Díky odolné baterii vydrží svítilna na jedno nabití svítit až 8 hodin. Díky tomu je ideální pro delší výpadky proudu nebo noční výlety do terénu. Chcete-li zařízení nabíjet, připojte jej ke zvolenému zdroji napájení pomocí kabelu USB-C.

Vodotěsné a odolné

Používejte svítilnu bez obav i v náročných podmínkách. Zařízení je vyrobeno z vysoce kvalitního leteckého hliníku, takže je mimořádně odolné - nezalekne se pádu z výšky až 1 m. Model L6-H je také vodotěsný podle normy IP46. To znamená, že déšť nebo náhodné postříkání ho příliš neohrozí.

Specifikace

Výrobce Superfire
Model L6-H
Zdroj světla P50
Jas Až 750 lm
Napájení 15 W
Režimy osvětlení Nízká / střední / vysoká / stroboskop / SOS
Zdroj energie Li-ion baterie 18650
Materiál Letecký hliník 6061-T6
Odolnost proti pádu Do 1 m
Provozní doba Až 8 h
Nabíjecí port USB-C
Vodotěsné IP46
Rozměry 167 x 45 x 35 mm
Hmotnost 190 g

030473
13 ks
6956362931497

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product