• 3% sleva u platby převodem
Svítilna Superfire MX16, 600lm, 500mAh, USB-C
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svítilna Superfire MX16, 600lm, 500mAh, USB-C

229 Kč (s DPH) 189 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Dílenská svítilna Superfire MX16

Praktická svítilna Superfire MX16 je skvělá pro mnoho situací. Má 4 režimy svícení a jas 600 lm. Vestavěná dobíjecí baterie zajistí až 2 hodiny provozu a v případě potřeby ji můžete snadno nabít kabelem USB-C (je součástí balení). Je mimořádně lehká a kompaktní, takže ji můžete mít stále u sebe. Za zmínku stojí také její vodotěsné provedení (IP44) a funkce otevírání lahví.

4 režimy osvětlení

Přizpůsobte osvětlení svým potřebám. Zařízení nabízí 4 režimy osvětlení, které můžete snadno měnit stisknutím tlačítka na boku pouzdra. K dispozici jsou režimy Turbe, Strong, Weak a Strobe. Nyní můžete světlo snadno přizpůsobit převládajícím podmínkám!

Pohodlné nabíjení

Svítilnu můžete používat až 2 hodiny. Vestavěnou baterii s kapacitou 500 mAh můžete snadno nabíjet pomocí přiloženého kabelu USB-C. O stavu nabíjení vás bude informovat speciální světelný indikátor - červená barva znamená nabíjení, zatímco zelená znamená, že je zařízení opět připraveno k použití.

Kompaktní design

Díky praktickému a lehkému provedení můžete mít přístroj vždy po ruce - snadno se vejde do kapsy. Je také vodotěsný podle stupně krytí IP44. Má také otvírák na láhve a praktickou rukojeť, takže svítilnu můžete úspěšně připevnit k batohu nebo tašce.

Přiložené stránky

  • Svítilna
  • Kabel USB-C/USB-A
  • Návod k použití
Výrobce: Výrobce: Superfire
Model MX16
Rozměry 61,2 x 45 x 21 mm
Hmotnost 42.9 g
Napájení 9 W
Barva světla 5800 K
Úroveň jasu 600 LM
Odolnost proti vodě IP44
Kapacita baterie 500 mAh
Provozní doba přibližně 2 hodiny
Nabíjecí rozhraní Typ C
Materiál Slitina hliníku + ABS
Režimy osvětlení Turbína, Silný, Slabý, Stroboskop
038828
183 ks
6974760351839

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product