• 3% sleva u platby převodem
Kempingová lampa Superfire T56, 220 lm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kempingová lampa Superfire T56, 220 lm

159 Kč (s DPH) 131 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kempingová lampa Superfire T56

Kempinkové svítidlo Superfire T56 je ideální pro různé situace. Svítí jasem 220 LM a má maximální dosvit 210 metrů. K dispozici jsou 4 režimy svícení a můžete také nastavit úroveň jejího jasu. Je vybavena silnými magnety a rukojetí, která vám umožní lampu připevnit a přenášet. Je napájena 3 bateriemi AA (nejsou součástí balení) a její provozní doba je 2 hodiny.

Různé režimy osvětlení

Přizpůsobte provoz zařízení svým potřebám. Superfire nabízí 4 různé režimy osvětlení, takže si můžete vybrat osvětlení pro téměř každou situaci. K dispozici jsou režimy lucerna, červený blesk, blesk a červený SOS. Kromě toho můžete nastavením výšky svítilny upravit úroveň jasu světla.

Promyšlený design

Zařízení je vybaveno praktickou rukojetí, která umožňuje pohodlné přenášení, ale také například zavěšení na větev. Má také zabudované magnety, které umožňují připevnění lampy například na karoserii automobilu. Pro jeho výrobu byl použit odolný materiál ABS, který se vyznačuje mimořádnou odolností proti opotřebení nebo poškození.

Použití podle vašich představ

T56 byl navržen s ohledem na různé scénáře použití. Lampa se bude skvěle hodit při opravách automobilů, kempování, kutilství nebo večerních procházkách. Použijte ji jako nouzový zdroj osvětlení při nečekaném výpadku proudu. Vaše možnosti jsou téměř neomezené.

Výrobce: Česká republika Výrobce: Česká republika Výrobce: Superfire
Model T56
Stupeň ochrany IP43
Materiál ABS
Hmotnost 258.1 g
Napájení 5 W (max.)
Úroveň jasu 220 LM
Životnost baterie Přibližně 2 hodiny (3x AA)
Dosah 210 m
Režimy osvětlení Režim lucerny, zábleskový režim, červený blesk, červené SOS
Rozměry 138,6 x 86,5 x 90 mm (složený) 200 x 86,5 x 90 mm (rozložený)
038826
140 ks
6975515771100

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product