• 3% sleva u platby převodem
Solární kempingová lampa Superfire T26-S, 500 lm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Solární kempingová lampa Superfire T26-S, 500 lm

339 Kč (s DPH) 280 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kempingová lampa Superfire T26-S

Chystáte se kempovat nebo rybařit? Ujistěte se, že máte spolehlivý zdroj světla! Kempinkové svítidlo Superfire T26-S má jas až 500 lm a na výběr 3 režimy svícení. Její provozní doba je přibližně 6,5 hodiny a díky lehkému, přenosnému provedení ji můžete mít vždy po ruce. Zařízení lze navíc nabíjet dvěma způsoby - pomocí kabelu micro USB nebo vestavěného solárního panelu.

Spolehlivý zdroj světla - na výběr jsou 3 režimy.

Lampa využívá až 36 energeticky účinných a ekologických světelných zdrojů, takže může poskytovat jasné a pro oči bezpečné světlo. Její příkon dosahuje 18 W a jas je až 500 lm. K dispozici jsou také 3 režimy osvětlení - vysoké světlo, slabé světlo a stroboskop. Výkon zařízení tak můžete snadno přizpůsobit svým potřebám!

Dlouhá pracovní doba - 2 režimy nabíjení

Buďte si jisti, že vám svítilna neodmítne posloužit ani v nejhorší možné chvíli. Svítilna T26-S je vybavena výkonnou baterií s kapacitou 4800 mAh, která zajistí až 6,5 hodiny provozu. Nabíjet ji můžete dvěma způsoby - pomocí kabelu micro USB nebo pomocí ekologické solární energie - zařízení má zabudovaný malý fotovoltaický panel.

Promyšlený design

Kempingová lampa T26-S je velmi lehká a přenosná - může vás doprovázet téměř kdekoli. V batohu nebo cestovní tašce vám nezabere příliš mnoho místa! Skvěle se hodí nejen na kempování. Další výhodou je speciální háček, pomocí kterého ji můžete například zavěsit na strom nebo do stanu. Zařízení má také zabudovaný displej, který vám poskytne informace o stavu nabití.

Všestranné použití

Vyberte si univerzální řešení. Svítidlo má úhel osvětlení 360°, takže je ideální pro různé aplikace. Vezměte si ji na kempování nebo rybaření, pokud chcete, a úspěšně ji použijte v nouzových situacích, například když vám dojde proud nebo potřebujete drobnou opravu auta. Zařízení může sloužit také jako noční světlo. S jeho pomocí můžete také osvětlit svou zahradu.

Značka SuperFire
Model T26-S
Jas 500 lm
Kapacita baterie 4 x 1200mAh
Provozní doba Přibližně 6,5 h
Nabíjecí port Micro USB
Rozsah Až 25 m2
Materiál PC + ABS
040417
92 ks
6974760350726

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product