• 3% sleva u platby převodem
Kempingová lampa Superfire T35, 220 lm, USB-C
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kempingová lampa Superfire T35, 220 lm, USB-C

521 Kč (s DPH) 431 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kempingová lampa Superfire T36

Hledáte praktickou lampu, kterou si můžete vzít s sebou do stanu? Superfire T36 je skvělá volba! Poskytuje stabilní osvětlení, které osvětlí každou místnost a nejen to. Nabízí různé režimy osvětlení, které můžete libovolně měnit. Lampu můžete použít také jako powerbanku, abyste si například během kempování mohli nabít svůj chytrý telefon! Vyniká také svým vodotěsným provedením.

01Superfire/T36/2

3 režimy osvětlení

Nyní si můžete nastavit osvětlení podle svých představ! Kempingová lampa umožňuje vybrat si ze 3 režimů osvětlení - bílé světlo, žluté světlo a kombinované světlo (žluté+bílé). Umožňuje také nastavit intenzitu světla - stačí otočit kolečkem. Zařízení tak bude vyhovovat potřebám různých uživatelů!

01Superfire/T36/6

Promyšlený design

T36 v sobě spojuje funkčnost a originální design. Lampa je vybavena praktickým držadlem, které usnadňuje její přenášení. Díky tomu můžete lampu pohodlně zavěsit například na větev nebo do stanu. Díky vestavěnému portu USB-C ji můžete pohodlně nabíjet. Lampa je také vodotěsná, takže vás nezastraší ani déšť!

01Superfire/T36/5

Přiložené stránky

  • Lampa
  • Kabel USB-C/USB-A
  • Uživatelská příručka
Výrobce Superfire
Model T36
Barva Černá
Nabíjecí rozhraní USB-C
Režimy osvětlení Bílé světlo, žluté světlo, kombinované světlo (žluté + bílé)
044355
105 ks
6974760352058

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product