• 3% sleva u platby převodem
Flashlight Superfire EF01
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svítilna Superfire EF01

332 Kč (s DPH) 274 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Svítilna Superfire EF01

Praktická svítilna Superfire EF01 najde uplatnění v mnoha situacích - doma, na cestách, při kempování a dalších. Je vybavena několika světelnými zdroji a nabízí různé režimy svícení. Má také výkonný vestavěný akumulátor a její doba provozu dosahuje 4,5 hodiny na jedno nabití. Zařízení je také velmi lehké, ale přitom odolné - můžete ho mít vždy po ruce.

01Superfire/EF01/3

Dlouhá pracovní doba - funkce powerbanky

Potřebujete na kempování spolehlivý zdroj světla? Nebo se snad váš výlet do hor trochu protáhl a vy se potřebujete vrátit domů až po setmění? Žádný problém - svítilna EF01 je vybavena akumulátorem s kapacitou 1 000 mAh, který na jedno nabití zajistí až 4,5 hodiny provozu. Nemusíte se bát, že by se příliš rychle vybila! Zařízení může sloužit také jako powerbanka - v případě potřeby s ním můžete snadno nabít například telefon.

01Superfire/EF01/2

Všestrannost

Pořiďte si praktickou svítilnu, která se skvěle hodí k různým účelům. Svítilna EF01 se bude skvěle hodit na kempování nebo na výlet do hor. Využijete ji také každodenně, například při večerní procházce se psem nebo při běhání. Přístroj se vám bude hodit i při drobných opravách nebo při výpadku proudu - díky němu snadno najdete cestu ve tmě!

01Superfire/EF01/5

Silné světlo, které potřebujete

Zajistěte si spolehlivý zdroj světla pro každou příležitost. Svítilna EF01 je vybavena 2 LED diodami a vyniká výkonem až 10 W. Můžete si také vybrat ze 4 nastavení světla. K dispozici jsou následující možnosti: silné světlo (jedna LED dioda), silné světlo (dvě LED diody), slabé světlo (jedna LED dioda) a slabé světlo (dvě LED diody). Provoz svítilny tak můžete snadno přizpůsobit situaci a svým potřebám!

01Superfire/EF01/1

Přídavný zdroj světla

Tím možnosti zařízení nekončí - model EF01 je vybaven přídavným zdrojem světla (COB) umístěným na boku. Díky tomu můžete zajistit ještě lepší osvětlení v každé situaci! Boční svítilna navíc nabízí 3 režimy svícení. Můžete využít například nastavení dlouhého bílého světla, stálého červeného světla a blikajícího červeného a modrého světla. Nyní si můžete snadno posvítit na cestu ve tmě a v případě potřeby na sebe upozornit a požádat o pomoc!

01Superfire/EF01/6

Vylepšený design

Svítilna je velmi lehká a praktická - váží jen asi 50 g a má kompaktní design. Můžete ji tedy nosit stále s sebou - snadno se vám vejde do batohu, nebo dokonce do kapsy! Zařízení je také velmi odolné a odolné proti poškození. Navíc vám speciální indikátory poskytnou informace o aktuálním stavu nabití baterie a vestavěný magnet vám umožní svítilnu stabilně upevnit na požadovaném místě - uvolníte si tak ruce a usnadníte si například opravu auta!

01Superfire/EF01/4

Značka Superfire
Model EF01
Barva Černá
Napájení 10 W max.
Režimy osvětlení 2 hlavní LED diody: silné světlo (jedna LED dioda), silné světlo (dvě LED diody), slabé světlo (jedna LED dioda), slabé světlo (dvě LED diody);
Boční svítilna: dlouhé bílé světlo, stálé červené světlo, blikající červené a modré světlo.;
Kapacita baterie 1000 mAh
Pracovní doba Přibližně. 4.5 h
Nabíjecí port USB-C
Rozměry Přibližně. 96,5 x 32 x 17 mm
Hmotnost Přibližně. 50 g
046657
86 ks
6975515773173

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product