• 3% sleva u platby převodem
YATE Batoh SHILO 30+10 l - černý/šedý
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

YATE Batoh SHILO 30+10 l - černý/šedý

1 017 Kč (s DPH) 840 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



shilo-seda-batoh-2


 

Ať je to v suchu! Nepromokavý batoh se v mokrém prostředí stává nepostradatelným doplňkem výbavy. SHILO je batoh právě do takové nepohody a je oblíbený pro své univerzální použití. Je vyroben z voděodolného materiálu, má podlepené švy a vodotěsné zipy a uzávěr. Ideální je pro nošení do přírody za každého počasí, ale může být použitý i jako lodní pytel. Rolovací uzávěr umožňuje měnit objem batohu od 30 do 40 l. Pro svoji nízkou hmotnost, variabilní objem a skvělou skladnost je oblíbený také jako zavazadlo do letadla.



 

Jednoduchá a částečně vyztužená záda a ramenní popruhy umožňují sbalení do malého objemu, takže se pohodlně vejde do kufru nebo může sloužit jako druhé příruční zavazadlo na dovolenou. Lehoučký, srolovatelný, nepromokavý batoh vhodný pro turistiku, horolezectví a vodní sporty. Shilo má lepené švy a rolovací vodotěsný uzávěr (stejný systém zavírání, jako je u nepromokavých vaků). Zavírání je navíc zajištěno popruhem s kovovou sponou Duraflex, takže při dešti a krátkodobém pobytu ve vodě se do batohu nedostane voda. Záda jsou vyztužená lehkou pěnou se síťovinou, díky které batoh pohodlně sedí na zádech a zároveň je dobře odvětrává. 


 

shilo-seda-batoh-3




shilo-seda-batoh-4


 

 Shilo je vybaven poutky na cepíny a hůlky, má hrudní a bederní kompresní popruhy a boční kapsu pro drobné předměty. Ve vnitřní komoře je kapsička se zipem, která je chráněná proti vodě a je tedy vhodná na doklady a peníze. Všechny části batohu jsou vyrobené z pevného, ale měkkého materiálu, takže je možné Shilo jednoduše sbalit do menšího balíčku a na cestách ho použít jako druhý, nebo záložní batoh. Díky rolovacímu uzávěru lze měnit objem a díky tomu je Shilo vhodný také jako kabinové zavazadlo do letadla.



 

Materiál: 100% Polyester
Barva: černá / šedá
Hmotnost: 470 g
Rozměr: 60 x 33 x 30 cm
Objem: 30 + 10 litrů
Max. nosnost: 15 kg


 

shilo-seda-batoh-1




 


 

shilo-batoh-5


 


Obecné informace o produktu


Záruční doba 24 měsíců

Výrobce Yate


 
SS00781
10 ks
8595053917112
Barva
černá
Hmotnost
470 g
Objem
40 l
Typ
batoh

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product