• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Běžky Fischer SUPERLITE CROWN EF + CONTROL STEP 2023/24
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-1 643 Kč

Fischer SUPERLITE CROWN EF + CONTROL STEP 2023/24

  • 179
  • 204
  • 189
  • 199
  • 194
6 247 Kč (s DPH) 7 890 Kč - 1 643 Kč 5 163 Kč (bez DPH)

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 6 247 Kč

check skladem
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Dobyjte sjezdovky s Fischer SUPERLITE CROWN EF CONTROL STEP 2023/24 - uvolněte svého vnitřního šampiona!



Podrobný popis produktu:


Tyto vysoce výkonné běžecké lyže jsou pečlivě vyrobeny tak, aby poskytovaly výjimečnou rychlost, kontrolu a stabilitu. Tyto lyže jsou určeny pro rekreační i závodní lyžaře a posunou vaše zimní dobrodružství do nových výšin.

Vlastnosti produktu: - Sjezdové lyže jsou vybaveny speciálním systémem, který umožňuje rychlé lyžování:


- Špičkový výkon: Běžecké lyže Fischer SUPERLITE CROWN EF CONTROL STEP 2023/24 jsou zkonstruovány s využitím nejmodernějších technologií, které zajišťují optimální výkon v různých sněhových podmínkách. Díky lehkému designu a citlivé konstrukci zajišťují tyto lyže plynulý skluz a snadné ovládání.

- Vylepšená kontrola: Díky technologii Control Step mají tyto lyže vynikající přilnavost a kontrolu, takže můžete s jistotou zdolávat prudká stoupání a projíždět náročným terénem. Vzorek korunky na skluznici poskytuje spolehlivou trakci, která vás při každém kroku pohání vpřed.

- Efektivní přenos energie: Technologie EF (Efficient Forward), kterou jsou tyto lyže vybaveny, maximalizuje přenos energie při každém kroku. Tato inovativní konstrukce minimalizuje energetické ztráty a optimalizuje přenos energie, což vám umožní lyžovat na delší vzdálenosti s menší únavou.

- Odolná konstrukce: Tyto lyže jsou vyrobeny s ohledem na přesnost a odolnost a mají robustní konstrukci, která vydrží náročné podmínky intenzivního lyžování. Pevné materiály a zesílené hrany zajišťují dlouhou životnost, takže si můžete užívat nespočet dobrodružství po další sezóny.

- Všestranná kompatibilita: Systém vázání CONTROL STEP nabízí bezproblémovou kompatibilitu s širokou škálou bot a zajišťuje bezpečné a pohodlné nošení. Díky této univerzálnosti můžete tyto lyže snadno používat bez ohledu na preferovaný typ nebo styl bot.

Specifikace produktu: Vhodná volba pro lyžaře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak se jim daří:


- Délka: K dispozici jsou různé velikosti, které vyhovují různým preferencím a výškám lyžařů.
- Materiál: Vysoce kvalitní materiály zajišťují odolnost a výkon.
- Hmotnost: Lehká konstrukce pro svižné a efektivní lyžování.
- Kompatibilita s vázáním: Systém vázání CONTROL STEP pro snadnou integraci bot.
- Vzor korunky: Poskytuje vynikající přilnavost a trakci v různých sněhových podmínkách.
- Technologie EF: Efektivní konstrukce Forward pro lepší přenos energie a snížení únavy.

Představte si produkt:


Představte si, jak bez námahy kloužete zimní krajinou a svěží vzduch vám plní plíce, zatímco se s každým krokem tlačíte vpřed. Běžecké lyže Fischer SUPERLITE CROWN EF CONTROL STEP 2023/24 se stanou prodloužením vašeho těla a budou reagovat na každý váš pohyb s přesností a ladností. Pociťte vzrušení, až budete mistrně zdolávat klikaté stezky a zanechávat za sebou stopy vzbuzující respekt.

Výhody výrobku pro zákazníka:


- Tyto lyže jsou určeny pro lyžaře, kteří vyžadují jen to nejlepší. Díky svému výjimečnému výkonu vám umožní posouvat své hranice a dosahovat nových výšin při vašich běžkařských dobrodružstvích.

- Zvýšená kontrola a stabilita: Technologie Control Step a vzorek korunky zajišťují optimální přilnavost a stabilitu i v náročném terénu. Dejte sbohem uklouznutí a skluzu a získejte jistotu, že zvládnete každý svah.

- Efektivní lyžování bez námahy: Technologie EF zajišťuje účinný přenos energie, takže můžete lyžovat na delší vzdálenosti s menší námahou. úsilí. Zažijte radost z lehkého plachtění a vězte, že každý krok vás žene vpřed.

- Odolnost pro nekonečná dobrodružství: Tyto lyže jsou vyrobeny tak, aby vydržely, a zaručují trvanlivost a opětovnou odpovědnost sezónu za sezónou. Investujte do lyží, které vás budou doprovázet na nesčetných vzrušujících cestách.

- Všestrannost a kompatibilita: Díky systému vázání CONTROL STEP jsou tyto lyže kompatibilní s různými typy bot. Ať už jste rekreační lyžař nebo závodní sportovec, tyto lyže se dokonale přizpůsobí vašim botám.

Výrobek je vhodný pro:


- Pro rekreační lyžaře: Pokud rádi prozkoumáváte zasněženou krajinu a chcete zlepšit své zkušenosti s běžeckým lyžováním, jsou pro vás tyto lyže ideální. Klouzejte přírodou a užívejte si klid zimy.

- Závodní lyžaři: Pro ty, kteří touží soutěžit a usilují o dokonalost, jsou tyto lyže navrženy tak, aby vám pomohly dosáhnout vašich cílů. Zdolávejte závody a překonávejte své limity s maximální jistotou a kontrolou.

- Zimní nadšenci: Pokud obdivujete krásy zimy a toužíte po vzrušujících dobrodružstvích, jsou tyto lyže ideálním společníkem pro vaše výpravy do sněhu. Vydejte se na nezapomenutelné cesty a vytvořte si vzpomínky, které vám vydrží celý život.

5 důvodů, proč si koupit lyže Fischer SUPERLITE CROWN EF CONTROL STEP 2023/24:


1. Zažijte radost z lyžování s nepřekonatelnou rychlostí, kontrolou a stabilitou.
2. Klouzání bez námahy.
3. Výjimečné ovládání: Technologie Control Step a vzorek korunky zajišťují spolehlivou přilnavost a trakci v jakémkoli terénu.
4. Dlouhodobá odolnost.
5.

Všestranná kompatibilita: Systém vázání CONTROL STEP zajišťuje dokonalé uchycení na široké škále bot a nabízí všestrannost pro všechny lyžaře. SUPERLITE CROWN jsou oblíbené běžecké lyže pro klasickou techniku, které kromě dobrého výkonu dokáží potěšit i skvělou stabilitou a ovladatelností.
Lyže obsahují integrovanou IFP desku pro snadnou montáž vázání bez vrtání do lyží. Lyže se dodávají s vázáním CONTROL STEP-IN IFP (kompatibilní s botami Turnamic a NNN).
Nová technologie EFFICIENT FORWARD (EF) účinně kompenzuje chyby odrazu a nedokonalosti. Zvýšená pružnost lyže podporuje spojení mezi stoupací zónou a povrchem sněhu v dosud nevídané kvalitě. Každý rekreační lyžař ocení více času na odraz a odpuštění technických chyb při odrazu.
Jádro AIR CORE BASALITE kombinuje lehkou porézní strukturu AIR CORE s vrstvou tvořenou pláty extrémně lehkého dřeva a vzduchovými kanálky. Obsahuje lehká čedičová vlákna, která dolaďují torzní vlastnosti lyží. Výhodou čedičových vláken je také relativní stabilita jejich vlastností při různých teplotách.
Model s univerzální závodní skluznicí WC PRO. Ve středu je komplexní protiskluzový reliéf VARIO CROWN, který umožňuje dobrý odraz a pevný skluz i v obtížných podmínkách, kdy je obtížné zvolit optimální masáž.
Boční profil: 48-44-46
Hmotnost: 1260 g/194 cm
23BE-NP41020*189
10 ks
9002972512414
Sezóna
2023

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product