• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Běžky Fischer ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE 2023/24
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-68 Kč

Fischer ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE 2023/24

  • 179
  • 189
6 722 Kč (s DPH) 6 790 Kč - 68 Kč 5 555 Kč (bez DPH)

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 6 722 Kč

check skladem
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Podrobný popis produktu:


Sjezdové lyže Fischer ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE 2023/24 jsou ideálním společníkem pro dobrodruhy, kteří touží po vzrušení a volnosti na zasněžených svazích. Tyto lyže, vyrobené s precizností a inovací, nabízejí bezkonkurenční výkon a spolehlivost a umožní vám snadno zvládnout jakýkoli terén.

Vlastnosti produktu:


- Lehká konstrukce: konstrukce XTRALITE těchto lyží zajišťuje pocit lehkosti, který vám umožní bez námahy klouzat po sněhu. Rozlučte se s únavou a přivítejte nekonečné hodiny vzrušujícího lyžování.

- Technologie Crown: Inovativní technologie CROWN zajišťuje výjimečnou přilnavost a trakci, takže můžete s jistotou zdolávat strmé kopce a náročný terén. Zažijte vzrušení při zdolávání jakéhokoli svahu, bez ohledu na to, jak je strmý nebo zledovatělý.

- Všestranný výkon: Ať už jste začátečník, nebo zkušený lyžař, lyže ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE jsou navrženy tak, aby poskytovaly výjimečný výkon v různých sněhových podmínkách. Tyto lyže vynikají ve všech prostředích, od prašanu po upravené stopy.

- Zvýšená stabilita: Širší platforma těchto lyží nabízí zvýšenou stabilitu, která zajišťuje plynulou a kontrolovanou jízdu i při vysokých rychlostech. Pociťte jistotu, která vyzařuje při každém oblouku, protože tyto lyže poskytují bezkonkurenční stabilitu a kontrolu.

- Odolná konstrukce: Tyto lyže jsou konstruovány tak, aby vydržely náročné podmínky intenzivního lyžování, a jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a odolnost. Užijte si nespočet sezón vzrušujících dobrodružství bez obav z opotřebení.

Specifikace produktu: Sjezdové lyže jsou vybaveny speciálními funkcemi, které umožňují rychlou jízdu:


- Délka: 62 palců
- Hmotnost: konstrukce XTRALITE pro pocit lehkosti.
- Ohebnost: Optimalizovaný vzor ohybu pro lepší výkon
- Vázání: Kompatibilní s širokou škálou vázání pro přizpůsobení.
- Sidecut: 62-52-60 pro všestranný výkon v různých sněhových podmínkách

Představte si produkt:


Vypadá to, že jste na zasněženém vrcholu hory, plíce vám plní svěží vzduch a vy se připravujete na epický sjezd: zavřete oči a představte si, že jste na zasněženém vrcholu hory. S běžeckými lyžemi Fischer ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE 2023/24 pocítíte příval vzrušení a očekávání. Jakmile se rozjedete, budete bez námahy klouzat po sněhu a pocítíte radost z rychlosti a svobody. Lyže reagují na každý váš pohyb a poskytují bezkonkurenční stabilitu a kontrolu, takže můžete vyřezávat přesné oblouky a dobýt každý svah. Svět kolem vás se rozmazává, když se vrháte do nezapomenutelného dobrodružství a zanecháváte za sebou stopu čisté radosti a adrenalinu.

Výhody produktu pro zákazníka:


- Bezkonkurenční výkon: zažijte vzrušení z bezkonkurenčního výkonu a přesnosti na svahu. Tyto lyže jsou navrženy tak, aby zlepšily vaše lyžařské schopnosti a posunuly vaše dovednosti do nových výšin.

- S lyžemi ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE jsou možnosti nekonečné. Zdolávejte jakýkoli terén, objevujte nové tratě a vytvářejte si vzpomínky, které vám vydrží celý život.

- Lehké a bez námahy: konstrukce XTRALITE zajišťuje pocit lehkosti jako pírko, snižuje únavu a umožňuje lyžovat déle bez snížení výkonu.

- Zvýšená kontrola a stabilita: Při každém oblouku pocítíte, jak z těchto lyží vyzařuje sebedůvěra, protože poskytují výjimečnou stabilitu a kontrolu, což vám umožní překonávat své limity a lyžovat přesně.

- Dlouhodobá odolnost. aby odolaly náročným podmínkám intenzivního lyžování a zaručily dlouhou životnost a spolehlivost během nesčetných sezón dobrodružství.

Výrobek je vhodný pro:


- ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE jsou ideální pro ty, kteří touží po vzrušení a objevování na svazích.

- Všechny sněhové podmínky: Tyto lyže vynikají v různých sněhových podmínkách, takže jsou ideální pro lyžaře, kteří chtějí být všestranní a přizpůsobiví, pokud jde o jejich lyžařské dobrodružství.

- Výkonnostní nadšenci: Pokud chcete zlepšit své lyžařské dovednosti a posunout svůj výkon na vyšší úroveň, jsou tyto lyže navrženy tak, aby splnily vaše potřeby a předčily vaše očekávání.

- Ti, kteří hledají stabilitu a kontrolu: Širší platforma a inovativní technologie těchto lyží zajišťují výjimečnou stabilitu a kontrolu, takže jsou ideální pro lyžaře, kteří chtějí mít jistotu v každém oblouku.

- Lyžařští nadšenci všech věkových kategorií: Ať už jste mladý lyžař, který se chce zdokonalit v lyžování, nebo zkušený dospělý, který hledá nové zkušenosti, tyto lyže jsou určeny pro lyžaře všech věkových kategorií a schopností.

5 důvodů, proč si koupit lyže Running Fischer ADVENTURE 62 CROWN XTRALITE 2023/24:


- Bezkonkurenční výkon a přesnost na svahu.
- Lehká konstrukce bez námahy pro snadné lyžování a menší únavu.
- Inovativní technologie CROWN pro výjimečnou přilnavost a trakci.
- Všestrannost v různých sněhových podmínkách pro nekonečné dobrodružství.
- Vylepšená stabilita a kontrola pro jisté a přesné oblouky.

Terénní lyže Adventure 62 Crown Xtralite zpříjemní každý výlet, protože jsou navrženy pro použití na sjezdovce i mimo ni. Lehké dřevěné vzduchové jádro zvyšuje stabilitu, odolnost a hranění, zatímco skluznice Offtrack Crown nabízí skvělou kombinaci přilnavosti a skluzu v různých podmínkách. Běžecké lyže střední délky poskytují běžkařům lepší kontrolu a ovladatelnost a usnadňují tak běžecké lyžování.
23BE-N50122V*179
10 ks
9002972858970
Sezóna
2023

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product