• 3% sleva u platby převodem
Box rukavice SULOV kožené, červeno-bílé
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Box rukavice SULOV kožené, červeno-bílé

  • 10oz
  • 12oz
  • 8oz
  • 14oz
799 Kč (s DPH) 660 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Špičkové kontaktní rukavice vynikajícího střihu značky SULOV, určeny především pro box a kickbox. Horní část dlaně je opatřena speciální výztuží pro lepší oporu prstů. Rukavice větrá pomocí pěti otvorů na dlaňové části. Na zápěstí výborně drží díky jednoduše upravitelnému pásku se suchým zipem. Rukavice nejsou určeny pro boxování do boxovacího pytle.
materiál: pravá kůže
balení: pár velikosti: 8, 10, 12, 14 uncí
barvy: modro-bílé, červeno-bílé
Ochrana a ošetřování boxerských rukavic: Boxerské rukavice skladujte v suchu a chladu! Po každém zápasu či tréninku je nechte vyschnout. Na boxerské rukavice používejte výhradně přípravky na kůži, které zachovávají její plasticitu i barevnost. Chraňte před přímými intenzivními zdroji tepla, rukavice nesušte na radiátoru! Neodkládejte dlouhodobě na prudké slunce! Pro odstranění nečistot nepoužívejte kartáč. Pozor na poškození ostrými tvrdými předměty při přepravě. Nikdy neperte boxerské rukavice v pračce!
BOXRUK-KU-10-2
229 ks
4891223121728

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product