• 3% sleva u platby převodem
Boxing Ball SR boxovací hruška s podstavou
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Boxing Ball SR boxovací hruška s podstavou

Trénujte techniku úderů a zlepšujte svou kondici v pohodlí domova! Boxovací hruška s nastavitelným stojanem 126 - 145 cm, součástí pumpička a rukavice.
980 Kč (s DPH) 810 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Už nemusíte chodit do tělocvičny, abyste si procvičili techniku ​​úderu. Jednoduše trénujte doma! Stačí si jen pořídit Merco Boxing Ball SR set, ten Vám ušetří cestu i peníze, které jinak na tělocvičnu vynaložíte. Boxovací hruška poskytuje nejen možnost efektivního tréninku, ale i zábavu a odreagování! Boxing Ball SR je totiž také skvělý stresový odbourávač během Vašich hektických dní. Pro duševní zdraví není prospěšné dlouhodobě potlačovat stres. Boxovací míč Vám ho pomůže uvolnit. Set sestává z ručně šitého, nafukovacího balonu z PVC kůže, která je po naplnění vzduchem schopná snést i tvrdé údery. Balon nebo boxovací hruška je šroubem umístěna na stojanu s robustní pružinou. Stojan je nastavitelný od 126 do 145 cm, aby vyhovoval Vašim osobním preferencím. Pružina Vám umožňuje zasáhnout míč ze všech směrů, přičemž se po každém úderu vrátí zpět do vertikální polohy. Boxing Ball SR balení také obsahuje pár tréninkových rukavic a menší ruční pumpičku s jehlou, nemusíte proto ztrácet čas se sháněním pumpičky. Boxing Ball SR se snadno instaluje, stačí naplnit základnu vodou nebo pískem příslušným otvorem, sestavit tyče k sobě, nafouknout, nasadit boxovací hrušku a můžete jít na to!
29809_36651
54 ks
8591792366518
Materiál
PVC
Hmotnost
3,2 kg
Varianta
36651
Země původu
Čína
Celní sazebník
95069190
Věkové omezení
6+
Výkonnost
Domácí fitness

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product