• 3% sleva u platby převodem
Boxing Speed Ball boxovací hruška s přísavkou
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Boxing Speed Ball boxovací hruška s přísavkou

Boxovací hruška speciálně určená pro hladké povrchy. Trénujte techniku úderů a zlepšete svou kondici. Nastavitelný stojan 120 - 150 cm, součástí ruční pumpička.
782 Kč (s DPH) 646 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Už nemusíte chodit do tělocvičny, aby jste si procvičili techniku ​​úderu. Jednoduše trénujte doma! Stačí si jen pořídit boxovací hrušku Merco Box Speed ​​Ball, ta Vám ušetří cestu i peníze, které na tělocvičnu vynaložíte. Boxovací hruška poskytuje nejen možnost efektivního tréninku, ale i zábavu a odreagování! Boxing Speed Ball je totiž také skvělý stresový odbourávač během Vašich hektických dní ať už doma nebo v kanceláři. Pro duševní zdraví není prospěšné dlouhodobě potlačovat stres. Boxovací míč Vám ho pomůže uvolnit. Set se skládá z ručně šitého, nafukovacího balonu z PVC kůže, která je po naplnění vzduchem schopná snést i velmi tvrdé údery. Balon nebo boxovací hruška je šroubem umístěna na stojanu s robustní pružinou. Stojan je nastavitelný od 120 do 150 cm. Pružina Vám umožňuje zasáhnout míč ze všech směrů, který se po každém úderu vrátí zpět do vertikální polohy. Boxing Speed Ball balení obsahuje i menší ruční pumpičku, nemusíte proto ztrácet čas se sháněním pumpičky. Boxing Speed Ball se snadno instaluje, stačí přiložit kulatou přísavku na jakýkoli hladký a rovný povrch, zatlačit páku u paty násady dolů, přísavka pevně přilne k povrchu a to je vše. Váš trénink může začít!
29810_36652
12 ks
8591792366525
Hmotnost
1,85 kg
Varianta
36652
Země původu
Čína
Celní sazebník
95069190
Výkonnost
Domácí fitness

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product