• 3% sleva u platby převodem
Mini Boxing Ball stolní boxovací hruška
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mini Boxing Ball stolní boxovací hruška

Malá boxovací hruška s přísavkou na stůl, vhodná pro děti i dospělé, domů či do kanceláře. Potrénujte rychlost úderů nebo jen uvolněte nahromaděný stres.
391 Kč (s DPH) 323 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Chcete dopřát Vašim dětem více fyzické aktivity? Ukažte jim jinou zábavu než nabízí obrazovky smartphonů a televize. Dopřejte jim více pohybu a fyzického odreagování s Merco Mini Boxing Ball stolní boxovací hruškou! Tento boxovací míč ocení nejen děti, ale i dospělí, kteří se potřebují odreagovat po psychicky náročném dni. Není pro psychiku přiznivé dlouhodobě potlačovat stres a napětí, stolní boxovací hruška Vám ho pomůže průběžně odbourávat. Hruška vyrobená z měkké a zároveň odolné PU kůže má po nafouknutí celkovou výšku 35 cm a průměr 18 cm. Instalace míče je prostá, stačí ho nechat kruhovou přísavkou o průměru 17,5 cm přisát na hladký rovný povrch a můžete jít na to! Balení Mini Boxing Ball obsahuje vedle boxovací hrušky i malou ruční pumpičku, nemusíte proto ztrácet čas se sháněním pumpičky. Mini Boxing Ball je skvělým uvolňovačem stresu pro ty, kteří měli těžký den ať už doma nebo v kanceláři, nebo je prostě zábavnou atrakcí pro Vás a Vaší rodinu.Náš tip: Pro zvýšení přísavného efektu Merco Mini Boxing Ball stolní boxovací hrušky navlhčete přísavku před přitisknutím na hladkou a rovnou plochu.
29811_36653
59 ks
8591792366532
Materiál
PU
Varianta
36653
Země původu
Čína
Celní sazebník
95069190
Věkové omezení
8+
Výkonnost
Domácí fitness

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product