• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
VIC - GK - PANTS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Florbalové brankářské kalhoty FAT PIPE VIC - GK - PANTS

  • S
  • 150 cm
  • XS
6 187 Kč (s DPH) 5 113 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Brankářské kalhoty FAT PIPE VIC - GK - PANTS: Nejlepší ochrana pro florbalového brankáře



Popis produktu:


Brankářské kalhoty FAT PIPE VIC - GK - PANTS jsou špičkovým vybavením pro každého florbalového brankáře. Vyvinuté s ohledem na maximální ochranu a pohodlí, tyto kalhoty vás nezklamou. Díky svému inovativnímu designu a kvalitnímu materiálu jsou ideální volbou pro profesionální hráče i nadšence.

Vlastnosti produktu:


- Vysoce odolný materiál zajišťuje vynikající ochranu před nárazy a otřesy
- Ergonomický střih a elastický materiál umožňují pohodlné a volné pohyby
- Speciální polstrování na klíčových místech poskytuje dodatečnou ochranu
- Úpravy na kalhotách zlepšují ventilaci a odvádí pot
- Snadno nastavitelný pásek s suchým zipem zajišťuje perfektní přilnavost

Představte si produkt:


Představte si, že jste brankářem na florbalovém hřišti. Stojíte jako ochránce brány, připraveni čelit všem výzvám, které se vám předloží. S kalhotami FAT PIPE VIC - GK - PANTS se necítíte jen jako brankář, ale jako nepřekonatelný ochránce. S jejich lehkostí a pohodlím můžete bez obav o svou bezpečnost koncentrovat na svou hru a dosáhnout svého nejlepšího výkonu.

Výhody produktu:


- Maximální ochrana: Kalhoty FAT PIPE VIC - GK - PANTS jsou navrženy tak, aby poskytovaly nejvyšší možnou úroveň ochrany. S jejich speciálním polstrováním a odolným materiálem se nemusíte bát nárazů a otřesů.
- Pohodlí a volnost pohybu: Díky ergonomickému střihu a elastickému materiálu se budete cítit pohodlně a volně při každém pohybu. Nic vás nebude omezovat ve vaší brankářské hře.
- Vynikající ventilace: Úpravy na kalhotách zajišťují optimální ventilaci a odvádění potu. Budete se cítit svěže a suché i při nejnáročnějších zápasech.
- Snadné nastavení: Pásek s suchým zipem umožňuje snadné nastavení a zajišťuje, že kalhoty budou přesně sedět na vašem těle. Nemusíte se bát, že by vám kalhoty sklouzly.

Produkt je vhodný pro:


Brankářské kalhoty FAT PIPE VIC - GK - PANTS jsou vhodné pro všechny florbalové brankáře, kteří chtějí mít nejlepší ochranu a pohodlí při své hře. Bez ohledu na to, zda jste profesionální hráči, nebo začátečníci, tyto kalhoty vás nezklamou. S jejich pomocí budete moci bez obav vstoupit na hřiště a plně se soustředit na svou brankářskou roli.

Připravte se být nepřekonatelným brankářem s brankářskými kalhotami FAT PIPE VIC - GK - PANTS!
122110-01/03-150
1 ks
6418712020355
Materiál
polyamid + polyester + polyuretan
Barva
černo-bílá
Velikost
150 cm, XS-XXL

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product