• 3% sleva u platby převodem
Rear 1.0 brašna na nosič černá
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Rear 1.0 brašna na nosič černá

Praktická cyklistická brašna na zadní nosič, s jednoduchým upínáním pomocí suchých zipů. Objem 10 l, ramenní popruh pro snadné přenášení.
485 Kč (s DPH) 401 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Brašna na nosič Rear 1.0 je praktickým pomocníkem pro každý cyklovýlet. Prostor brašny nabízí hlavní přihrádku s objemem cca 10 litrů a je zhotovena z robustních stěn s termoizolační podšívkou, aby chlazené nápoje vydržely osvěžující, nebo aby teplé jídlo vydželo co nejdéle teplé. Vnější rozměry brašny jsou 38 x 16 x 15,5 cm. Vedle hlavní přihrádky je Rear 1.0 vybavená dvěmi menšími kapsami. Menší svrchní kapsou a otevřenou kapsou na láhev. Elastické gumolano na svrchní straně brašny je vhodné pro uchycení bundy nebo deky navíc. Instalace brašny ke konstrukci kola je snadná díky dvěma délkově nastavitelným suchým zipům. Brašna je doplněná také o délkově nastavitelný ramenní popruh pro snadné přenášení. Moderní cyklistické vybavení od společnosti B-SOUL vám zpříjemní výlety na kole.
30679_39024
21 ks
8591792390247
Barva
černá
Objem
10 l
Varianta
39024
Země původu
Čína
Celní sazebník
42029291

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product